"Şu alaycı gülümseme, şu kibir bitiriyor sizi"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'un sosyal medyada bir takipçisine verdiği yanıt üzerine DEVA Partisi'nden hayli sert bir tepki geldi.

Yayınlanma: 09.12.2020 - 14:01
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un birçok kurumda yöneticiliği bulunan eşi Fatmanur Altun'un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım üzerine takipçisine verdiği cevaba DEVA Partisi'nden sert bir tepki geldi.

Fatmanur Altun, yöneticilik görevleri ve aldığı maaşla ilgili kendisine gelen eleştirilere Twitter hesabından "Kendileri benzer şartlarda olsa Karun gibi gezecek olanların, bizim kesime hiç bir şeyi layık görmediklerini bugün bir kez daha gördüm. Maaştan feragat ettiğimi açıklamam da kinlerini eksiltmedi. Yüz verdikçe astar isteyen, kendi ayıplarına kör, edepsiz, hasut bir topluluk bunlar" ifadeleriyle "yanıt" vermişti.

Fatmanur Altun'un sözleri için "Sizin yerinize olsam en pahalı bir kürk giyer iyice kudurturdum bu hayvanları" diye hakarette bulunarak "tavsiye"de bulunan bir takipçisini Altun ise "gülme" emojisi ile cevapladı.

DEVA'LI İSİMDEN ALTUN'A YANIT 

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve eski AKP milletvekili aday adayı Tunahan Elmas da bunun üzerine Fatmanur Altun ve takipçisi arasındaki "diyalog"u alıntılayıp "Şu alaycı gülümseme, şu kibir bitiriyor sizi. Türkiye işsizlik ve yoksulluk batağına sürüklenirken beş farklı kurumda yöneticilik yapmanızı eleştirenler hayvan mı oluyor hanımefendi?" diye tepki gösterdi.






İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler