Fener coştu

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü tur ilk maçında Kadıköy’de Macaristan temsilcisi Honved’i adeta dağıtan Sarı-Lacivertli ekip, zayıf rakibinin umutlarını sıfıra indirdi: 5-1. Roberto Carlos (13), Güiza (29, 40, 61) ve Alex (68) ile farka uçan Kanarya, bir anlamda tur biletini cebine koydu…

Yayınlanma: 30.07.2009 - 19:07
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Avrupa Ligi serüvenine hızlı başladı… Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Macaristan temsilcisi Honved’i ağırlayan Sarı-Lacivertli ekip, karşılaşmanın başından sonuna dek üstünlüğünü kabul ettirdiği rakibini 5-1 mağlup ederek tur yolunda dev bir adım attı.

Etkili başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında yakaladığı fırsatları kullanamayan Fenerbahçe, 13'üncü dakikada Roberto Carlos’un frikikten kaydettiği golle öne geçti: 1-0. 29’uncu dakikada “Okçu” lakaplı santrforu Güiza ile Honved’in direncini kıran Kanarya, İspanyol golcünün 40 ve 61’inci dakikalarda 2 kez daha çerçeveyi bulması ile 4 farklı üstünlüğe ulaştı: 4-0. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Alex’le 5’inci golü bulan Kanarya, bu dakikadan sonra rehavete kapılınca faturayı kesen Zsolnai, aynı zamanda maçın skorunu ilan etti: 5-1.

Bu sezon çıktığı ilk resmi karşılaşmadan net bir galibiyetle ayrılan Sarı-Lacivertli takım, tur yolunda dev bir adım atarken bir anlamda sonraki rakibini beklemeye başladı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nı dolduran binlerce taraftarına bol gollü bir galibiyet hediye eden Fenerbahçe, futbolu ile de geçen sezondan çok farklı olduğunun sinyallerini verdi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler