Fenerbahçe 1.4 milyon Avro ödedi, şimdi U21 takımında oynuyor

Hollandalı Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelmişti.

Yayınlanma: 21.08.2018 - 06:00
Fenerbahçe 1.4 milyon Avro ödedi, şimdi U21 takımında oynuyor
Abone Ol google-news
Hollanda’nın Nec Nijmegen takımından 1.4 milyon Avro bonservis bedeliyle kadroya katılan Ferdi Kadıoğlu henüz A takımla hiçbir resmi maçta forma giyemedi. A takımla idman yapan ve fizik eksiğini gidermesi gerekçesiyle U21 takımıyla maçlara çıkan 18 yaşındaki Kadıoğlu’nun teknik direktör Phillip Cocu tarafından ne zaman A takıma monte edileceği merak konusu olurken, 1.4 milyon Avro ödenen oyuncunun sadece U21 takımında forma giymesi transfer politikasının eleştirilmesine neden oldu. 
 
Koç’tan bayram mesajı
F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Kurban Bayramı nedeniyle kulüp resmi sitesinden bir tebrik mesajı yayınladı. Başkan Koç,  mesajında, “Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu hassas dönemde, birbirimize karşı duyduğumuz sevgi, saygı ve birliğin güçlendiği; hep birlikte sağlık, huzur ve sarı lacivert başarılar ile dolu bir bayram geçirmemiz dileği ile tüm camiamızın ve Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Kaptanlar toplantı yaptı
Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. İki tecrübeli isim, takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek, “Camia yeni bir heyecanla sezona başladı, bize büyük destek verdiler. Bizden beklentileri karşılamak zorundayız. Yönetimimiz de kulübün yaşadığı mali sorunları bize yansıtmıyor. Biz iyi bir takımız ve bu sezon ligi şampiyon tamamlamak zorundayız. Bu konuda herkese görev düşüyor. Bir galibiyet serisi yakalayarak, yolumuza devam etmeliyiz” dedi.
 
Valbuena gitmek istemiyor
F.Bahçe, Giuliano’dan sonra Valbuena’yı da göndermek istiyor. Sarı-Lacivertliler böylece hem Valbuena’nın yıllık 4 milyon Avro’luk ücretinden kurtulmak hem de bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. Ancak Fransız yıldız İstanbul’da ve Fenerbahçe’de mutlu olduğunu söyleyerek, takımdan ayrılmak istemiyor. Sportif direktör Comolli ise Fransız yıldızla görüşerek  ikna etmeye çalışıyor. Valbuena’ya Katar ve Suudi Arabistan’dan ciddi teklifler var. 
 
Forma satışı 90 bini geçti
F.Bahçe’de taraftarların yeni sezon formalarına yoğun ilgisi devam ediyor. Sarı-Lacivertli kulüpte forma satış rakamı 98 bin rakamını geçerken, Fenerium da 20 milyon TL ciro elde etti. Bayram haftasında forma satış rakamının 100 bini geçeceği vurgunladı. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler