Fenerbahçe, Markovic'i KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Liverpool'dan sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic'i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 09:49
Abone Ol google-news

Sağ kanat arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Valencia'nın yıldız ismi Sofiane Feghouli'nin transferinin zora girmesinin ardından rotasını Liverpool forması giyen Lazar Markovic'e çevirdi ve Sırp oyuncunun transferini bitirme aşamasına geldi.

Goal Sırbistan'ın edindiği bilgilere göre sarı-lacivertli kulüp, Markovic'i kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.

İki kulüp arasında devam eden temasların da kısa süre içersinde olumlu bir şekilde tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken, 21 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içersinde, hatta prosedürler hızlandırılabilirse yarın resmi imzayı atması bekleniyor.

Markovic'in tranferini Teknik Direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda gerçekleştiği de gelen haberler arasında. Pereira Porto'nun başındayken, genç oyuncu da Benfica forması giyiyordu.

Liverpool'un 2014 yazında Benfica'dan yaklaşık 30 milyon avro karşılığında transfer ettiği Sırp oyuncu, geçtiğimiz sezon Liverpool forması altında 23'ü ilk 11'de olmak üzere 34 resmi maçta görev almış ve üç gol bir asistlik performans sergilemişti.

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla da oyuncunun transferi için görüşmelerin başladığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş'den yapılan açıklamada, Sırp oyuncu Lazar Markovic’in transferi için kulübü Liverpool ve kendisi ile görüşmelere başlandığını duyurdu." denildi.

Kaynak: Olja Nikolic / Goal Sırbistan


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler