Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'da da pozitif vaka!

Fenerbahçe ve Galatasaray, koronavirüs ile sarsılmıştı, Trabzonspor’da da 1 futbolcunun koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Menemenspor'da ise 10 vaka belirlendi.

Yayınlanma: 14.08.2020 - 13:31
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'da da pozitif vaka!
Abone Ol google-news

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan futbol takımlarında koronavirüs patlaması yaşanıyor.

Fenerbahçe'de 1 futbolcu ve 1 teknik adamdan sonra Galatasaray'da da sabah saatlerinde iki oyuncunun testi pozitif çıkmıştı.

Öğle saatlerinde ise Trabzonspor'dan da bir pozitif haberi geldi.Trabzonspor’da 1 futbolcunun koronavirüs belirtilerini hissetmesi nedeniyle yapılan testin sonucunda sonuç pozitif çıktı. Bordo-mavililerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğu, ev izolasyonuna alındığı ve tedavisine başlandığı belirtildi. Trabzonspor’da 17 Ağustos tarihinde yeni sezon hazırlıkları için tesislerde toplanacak futbolcular için ise aynı gün gruplar halinde koronavirüs testi yapılacak.


Alt lig takımlarından TFF 1. Lig ekibi  Menespor'da da koronavirüs testleri sonucu pozitif vakaya rastlandı.Menemenspor, altyapıdan 9 futbolcusunun ve 1 destek personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da da koronavirüs vakası çıktı.
Kulüpten yapılan açıklamada tüm oyuncular, teknik ekip, sağlık, idari ve destek personeline 12 Ağustos'ta yapılan Kovid-19 tanı testinin sonuçlarının alındığı, 9 alt yapı oyuncusu ile 1 destek personelinin sonuçlarının pozitif çıktığı ifade edildi.
Testi pozitif çıkan kişilerin tedavi süreçlerinin başladığı, evlerinde karantina altına alındıkları bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler