Fethullah Gülen'den Hüseyin Gülerce'ye dava

Bir dönem 'Cemaat'in sözcüsü' olarak bilinen Hüseyin Gülerce'nin iddialarına, Fethullah Gülen dava açmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 04.11.2014 - 17:36
Abone Ol google-news

'Paralel yapı’ soruşturması kapsamında tanık olarak ifade veren bir dönem Cemaat'in Hüseyin Gülerce'nin 25 Aralık'ın darbe girişimi olduğuna yönelik sözlerine, Fethullah Gülen'in dava açacağı belirtildi.

Fethullah Gülen'a ait olduğu öne sürülen @fgulen adlı Twitter hesabından Hüseyin Gülerce'yle ilgili olarak şu tweet atıldı: "H.Gülerce'nin iftiralarını mahkemelerde ispata davet edeceğiz. Bu yaşa gelmiş biriyle mahkemede hesaplaşmak çok ağır gelse de!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Hüseyin Gülerce‘den Gülen‘e yanıt geldi

Kimseye iftira atmadığını belirten Hüseyin Gülerce, "Mahkemede hesaplaşmak en doğrusu" dedi.

"Sayın Fethullah Gülen hakkında bilgiler veren Twitter hesabından, 'H. Gülerce'nin iftiralarını mahkemelerde ispata davet edeceğiz' deniyor" ifadesini anımsatan Gülerce, konuyla ilgili olarak Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

HAYATIMDA KİMSEYE İFTİRA ATMADIM

Hayatımda kimseye iftira atmadım. Elimde somut bilgi, belge olmadan kimseye isnatta bulunmamaya çalıştım. Mahkemede hesaplaşmak en doğrusu.

Milletimiz, devletimiz için doğru olanın, hayırlı olanın artık ortaya çıkması lazım. Söz konusu olan hakikatin ortaya çıkmasıdır.

Hakikat aşkına hesaplaşmak bana ağır gelmez. 65 olan yaşımı, bahane etmek de ayıp olmuş. Mahkemedeki hesaplaşma, kime ağır gelir bilemeyiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler