Fil hastalığı yatağa mahkum etti

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi 52 yaşındaki Günnur Demirler, 5 yıl önce yakalandığı fil hastalığı nedeniyle 2 yıldır evinden çıkamaz oldu. 80 kilodan 150 kiloya çıkan Demirler, yardımseverlerden kendisi için hasta yatağı istedi.

Yayınlanma: 26.09.2014 - 10:32
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tıp dilinde, 'Filaryaz' olarak bilinen ve asalak solucanların vücuda yerleşerek lenf kanallarını tıkamasıyla meydana gelen fil hastalığı Manisa'da yaşayan Günnur Demirler'i yatağa mahkum etti. Ayaklarındaki şişme ve kurtlanmaların ardından hastaneye başvuran Demirler, 2009 yılında Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde hastalığına teşhis konulduğunu söyledi. Demirler, eşi Şahin Demirler ve 2 çocuğu ile birlikte hayatta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, "Hastalığım yüzünden kıpırdayamaz hale geldim. Ayaklarımdaki şişliklerin ardından kurtlanmalar oluştu. Birçok kez hastanelere gittim. Ama hastalığımın çaresinin olmadığını söylediler. Öleceğim günü bekliyorum. Hastalığıma çare olabilecek bir umut ışığım bile yok" dedi.

'DIŞARIYI SADECE PENCEREDEN İZLİYORUM'
Hastalığı yüzünden psikolojisinin bozulduğunu anlatan Demirler, 2 yıldır evinden dışarı çıkmadığını ve dışarıyı sadece pencereden izlediğini söyledi. Demirler şöyle konuştu:
"Görünüşümden dolayı psikolojim bozuldu. 80 kiloyken 150 kiloya çıktım. Her gün ağrılarım var. Sokağa çıkmak istiyorum ama bırakın sokağa çıkmayı evde yataktan bile kalkamıyorum."
Yattığı kanepede ağrılarının arttığını söyleyen Demirler, hayırseverlerden kendisine uygun havalı bir yatak alInması için destek istedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler