Film gerçek oldu: işte üç memeli kadın!

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Jasmine Tridevil, bir daha başka bir erkekle buluşmak istemediği için bıçak altına yatarak 3. göğüs yaptırdı.

Yayınlanma: 23.09.2014 - 17:11
Abone Ol google-news

Arnold Schwarzenegger ve Sharon Stone'un 1990'da başrollerini oynadığı Total Recall  filmi gerçek oldu. 21 yaşındaki kadın, katıldığı bir radyo programında bu tercihinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Genç kadın, kendisine ait Facebook sayfasında erkeklere çekici gözükmemek için 20 bin dolara yaptırdığı 3. göğsü ve özel yapım sütyeniyle çektiği videoları paylaşması sonrası ilgi odağı haline geldi.

Çeşitli şov ve haber programlarından teklifler alan Tridevil, bu operasyonu yapmayı kabul edecek birini bulmak için 50'den fazla doktorla görüştüğünü belirtti.

Karın bölgesinden alınan deri ve silikon takviyesiyle artık iki göğsünün arasında üçüncü bir göğse sahip olan Tridevil, ailesinin bu operasyona karşı çıktığını da sözlerine ekliyor.

Genç kadının yaptırdığı bu cerrahi operasyon, 1990 yapımı Total Recall filminden bir sahneyi de akıllara getirdi. Filmde Arnold Schwarzenegger, bir gece kulubünde 3 göğse sahip bir kadınla karşılaşıyordu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler