Galatasaray kupada kayıpsız

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Karşıyaka'yı 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

Yayınlanma: 09.01.2016 - 20:35
Abone Ol google-news

Ligin ilk yarısını 3. sırada bitiren fakat Türkiye Kupası gruplarında oynadığı 2 maçı da kazanan Sarı Kırmızılılar, 3. maçta konuk ettiği PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka karşısında son derece rahat bir oyun sergileyerek 3 puana uzanmayı başardı.

Galatasaray'a galibiyeti, 10. dakikada Sinan Gümüş, 26. dakikada Bilal Kısa ve 44. dakikada yeni transfer Ryan Donk getirdi. Karşıyaka'nın tek sayısı 28. dakikada Gökhan Ünal'dan geldi.

Galatasaray aldığı bu galibiyetle grupta puanını 9'a yükseltti ve üst tur için büyük avantaj yakaladı. Karşıyaka ise 6 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

DENİZLİ'DEN 5 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda takımının PTT 1. Lig temsilcisi Karşıyaka'yla oynadığı maçta son lig mücadelesine göre 5 değişiklik yaptı.

Denizli, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor maçında görev alan Fernando Muslera, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın yerine Cenk Gönen, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Bilal Kısa ile Jason Denayer'e şans verdi.

DONK İLK 11'DE

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Ryan Donk, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Mustafa Denizli'den ilk maçta formayı kapan Donk, sarı-kırmızılı formayla ilk maçını Karşıyaka karşısına oynamanın sevincini yaşadı. Kasımpaşa'da ön libero olarak görev yapan Donk, Galatasaray'daki ilk maçında da bu bölgede görev aldı.

GALATASARAY'DA 7 EKSİK

Sarı-kırmızılı takım Karşıyaka maçına 7 futbolcusundan yoksun çıktı.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Semih Kaya, Lukas Podolski, Sabri Sarıoğlu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop, kupa maçında kadroda yer almadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler