Galatasaray'da Falcao seriye bağladı

Terim Gaziantep maçının aynı 11'inde de ısrar etti. Kolombiyalı golcü Falcao Başakşehir önünde de gol buldu.

Yayınlanma: 20.09.2020 - 19:07
Galatasaray'da Falcao seriye bağladı
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Medipol Başakşehir maçında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 3’e çıkardı.
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao sezona iyi başladı. Falcao, Başakşehir maçında da rakip fileleri havalandırmayı başlardı. Mücadelenin 14. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Falcao, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Ligin ilk haftasındaki Gaziantep FK müsabakasında da 2 gol atan 34 yaşındaki futbolcu, gol sayısını 3’e çıkardı. Falcao’unn ligde 1 de asisti bulunuyor.
Maça 11'de başlayan Radamel Falcao 72. dakikada yerini Mbaye Diagne’ye bıraktı. Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK maçının 11 ile sahaya çıktı. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki Neftçi Bakü müsabakasına göre ise 4 değişiklik yapıldı. O maçın 11’indeki Linnes, Ömer, Babel ve Diagne’nin yerine Elabdellaoui, Feghouli, Arda ve Falcao görevlendirildi.
Bu yaz transfer döneminde takıma katılan Nijeryalı futbolcu Oghenekaro Etebo ilk kez 21 kişilik kadroda yer aldı.
Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Christian Luyindama, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Emre Kılınç, Arda Turan ve Radamel Falcao 11’i ile çıktı.
Yedeklerde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Ali Yavuz Kol ve Mbaye Diagne bekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler