Galatasaray'dan erteleme talebi

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, yarın yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında liglerin 1 hafta ertelenmesini isteyeceklerini söyledi.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 10:32
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'u 4-2 yendiği maçın ardından açıklamalar bulunan Dürüst, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili şunları söyledi:

"Maç oynadık kazandık ama dünkü olaylar maçın önüne geçti. Fenerbahçe camiasına 'geçmiş olsun' diyorum. Bu, Fenerbahçe'den öte Türk futbolunun meselesi. İnşallah hep beraber bunu çözüp futbola döneceğiz. Bu olay bütün Türk futbolunu ilgilendiriyor. Kulüpler Birliği toplantısında liglerin 1 hafta ertelenmesini isteyeceğiz. Bu mesajı kamuoyuna vermemiz lazım. Bu sıkıntıyı hep beraber yaşamamız lazım. Bütün liglerin ertelenmesine daha sıcak bakıyoruz.

Bu olaydan sonra herkesin mesuliyet alması gerek. Olayların bu seviyeye gelmesi bugünün işi değil. Can kaybı olabilirdi. Tesellimiz bu. Bundan bir nasihat çıkarmamız lazım. El birliğiyle bunu önleyip yeniden futbola döneceğiz."

Ali Dürüst, Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili ise son dakikaların heyecanlı olduğunu, ancak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Hamit Altıntop, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıdan dolayı üzgün olduklarını dile getirdi. Burak Yılmaz, yaşanan olaydan sonra Fenerbahçeli futbolcuları telefonla aradığını ifade ederek, "Tabii ki hepsini aradım. Hepsi kardeşimiz, ağabeyimiz" dedi. Burak ayrıca, sakatlığı konusunda problem olmadığını, 2-3 gün içinde çalışmalara başlayacağını kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler