Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi görüldü!

Geçtiğimiz yılların amiral gemisi Samsung Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi Güney Kore’de yayınladı. Merakla beklenen güncellemenin detayları haberimizde.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 23:34
Abone Ol google-news

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, bir modeline daha Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini dağıtmaya başladı. Tüm dünyada satılan ve 2014 yılında piyasaya sürülen Galaxy S5 modelinde artık en güncel Android sürümü bulunuyor.


Galaxy S5 için Marshmallow (Android 6.0.1)
Samsung Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi sadece SM-G900L versiyonu için yayınlandı. Bu versiyon ülkemizde değil, Güney Kore’de satılıyor. Samsung bazı telefonlarının Güney Kore versiyonunu kendi ülkesine özel olarak üretiyor. Bu versiyon da “Kore için” olarak bilinen cihazlardan.
Normal şartlarda yurtdışında yayınlanan Android güncelleştirmelerini indirerek Odin yazılımı aracılığı ile Türkiye’den alınan cihazlara kurmak mümkün oluyor. Ancak bu güncelleme Türkiye’de kullanabileceğimiz tarzda değil çünkü versiyon numaraları uyuşmuyor.
Galaxy S5 için yayınlanan bu güncelleme, Android 6.0.1’in kendi özellikleri haricinde hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de içeriyor. Dolayısıyla cihazın performans ve pil ömrüne katkısı olduğu söyleniyor. Bunun dışında yenilenen ve hızlanan Android arayüzü, Samsung’un TouchWiz iyileştirmeleri, Google Now on Tap, bağımsız uygulamaları ve Doze güç tasarruf modu gibi özelliklerden bahsedebiliriz. Güncellemenin Türkiye’de ne zaman yayınlanacağı henüz belirsiz.
Samsung Galaxy S5 modeline gelen güncellemeden sonra artık merak edilen detay Note 4’e gelecek olan güncelleme. Geçtiğimiz haftalarda güncellenen Note 5 modelinden sonra Note 4 kullanıcıları da adeta tetikte bekliyor.

Apple, FBI Mücadelesinde Çalışanlarının Desteğini Aldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler