Gazeteler Yeşil-Beyaz

Bursaspor'un tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonu olması nedeniyle, çok sayıda ulusal gazetenin yanı sıra kentteki yerel gazeteler, şampiyonluk manşetleri ve yeşil beyaz renklerle çıktı.

Yayınlanma: 17.05.2010 - 09:01
Abone Ol google-news

Bursaspor'un şampiyonluğunu bazı gazeteler manşetten duyururken, bazı gazeteler de ilk sayfalarını tamamen yeşil-beyaz renklere ve takımın başarısına ayırdı.

Hürriyet gazetesi, sürmanşetten verdiği ''Timsah mucizesi'' başlıklı haberinde, inanılmaz bir zafere imza atarak şampiyonluğu elde eden Bursaspor'un artık 5. büyük olduğuna vurgu yaptı.

Vatan Gazetesi de manşetten duyurduğu haberde, Bursaspor'un Trabzon'dan 34 yıl sonra şampiyonluk kazanan ikinci Anadolu takımı olduğunu belirtti.

Habertürk Gazetesi, birinci sayfasını tamamen yeşil beyazlı renklerle çıkarırken, Posta ''26 yıl sonra futbolda ikinci Anadolu devrimi'', Milliyet de ''En Büyük Bursa'' manşetleriyle haberi duyurdu.

Güneş Gazetesi, yeşil-beyaz baskıyla çıkardığı ilk sayfasını Bursaspor'a ayırdı. Sabah Gazetesi ''Anadolu devrimi'' başlığıyla verdiği haberinde ''Kadıköy'de Kabus'', ''Bursaspor tarih yazdı'' başlıklarına yer verdi.

Takvim, timsahın başarısını sürmanşetten ''Güneş Bursa'ya doğdu'' başlığıyla duyururken, Akşam şampiyonla ilgili haberi ''16 Mayıs 2010 Bursa İhtilali'' şeklinde verdi.
''5. büyük Bursa'' başlığıyla çıkan Star Gazetesi, haberin alt satırlarında, Kadıköy'de maçın bitimine 1.5 dakika kala yapılan ''Şampiyon Fener'' anonsuna yer ayırdı.

Bursaspor'un şampiyonluğunu Radikal Gazetesi sürmanşetten ''Beşinci büyük Bursa'' başlığıyla, Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri de başarıyı birinci sayfadan verdikleri haberlerle duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler