Gazetelerde Bugün

İran, Rusya ve Çin'in ortak füze kalkanı oluşturmak üzere ciddi görüşmeler yürüttüğü bildiriliyor. Haberin ayrıntıları Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde.

Yayınlanma: 27.09.2011 - 06:29
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Türkiye iki ateş arasında kalacak


Füze kalkanına karşı Rusya, Çin ve İran’dan misilleme hazırlığı


HÜRRİYET

Piri Reis Afrodit alanında


İzmir'den 23 Eylül Cuma günü yola çıkan sismik araştırma gemisi Piri Reis, dün Rumların sondaj yaptığı Kıbrıs'ın güneyindeki Afrodit Bölgesi'nde çalışmalara başladı.


MİLLİYET

Aman komşu sakin olalım


Papandreu sondaj krizi için Erdoğan'ı arayıp soğukkanlı davranılmasını istedi. Erdoğan da
"Önce kapsamlı çözüm, sonra sondaj" karşılığını verdi.


VATAN

Umarım savaşmak zorunda kalmayız


Başbakan Yardımcısı Arınç, Akdeniz'de İsrail'le doğalgaz arayan Rumları uyardı: Umarım, güç kullanmak mecburiyetinde kalmayız.


RADİKAL

Bunlar babamızın kemikleri


Türkiye, tarihinin kanlı sayfalarından biri olan Dersim katliamı ile hesaplaşmaya hazırlanıyor. 73 yıl sonra yakınlarının kemiklerini bulan ailelerin başvurusu üzerine Erzincan Savcılığı soruşturma başlattı.


AKŞAM

300 milyonun seyir defteri


AKŞAM,Libya'ya yapılan 300 milyon dolarlık yardımın bilinmeyenlerini açıklıyor. Para, Libyalıların 'Türk modeli' dediği 4 farklı yöntemle Ulusal Geçiş Konseyi'ne teslim edildi.


SÖZCÜ

Pazarlığı bırak gözyaşına bak


Hergün şehit cenazeleri geliyor, başımızdakiler ise "PKK'yla pazarlıklar sürmeli" diyor, bu gözyaşlarını görmezden geliyor.


HABERTÜRK

Kalkana kalkan


Radarı Malatya'ya yerleştirilecek olan NATO füze sistemine karşı İran da, Rusya ve Çin'le ortak bir füze savunma kalkanı kuracak.


SABAH

Sözleşmeli ere rekor başvuru

5 bin kişinin sınır boylarında özel brilik olarak görevlendirileceği profesyonel askerlik projesi için 15 bin genç birden başvurdu...

 

POSTA

Çocuklar ağlamasın

PKK terörü bir kez daha çocukları ağlattı. Siirt Belenoluk Jandarma Karakolu'nda şehit olan 6 askerin cenaze törenlerinde çocukların gözyaşları yürek dağladı.


BİRGÜN

Müzakere edilecek siyasetçi mi bıraktın?

Başbakan Erdoğan'ın,'Siyasetle müzakere, terörle mücadele' açıklaması çelişkilerle dolu. Kürt siyasetçilere yönelik son altı aydır devam eden operasyonlarda, 3.796 siyasetçi gözaltına alındı, 1.484'ü ise tutuklandı.


YENİ ŞAFAK

İstihbarat şefi Kılıçdaroğlu

Odatv iddianamesinin ek delil klasörlerine giren telefon kayıtları CHP liderinin, gazeteci Nedim şener'e bir medya kuruluşunun 'istihbarat şefi' gibi sipariş yaptırdığını ortaya koydu. Kılıçdaroğlu kendisine 2üstat' diye hitap eden Şener'i, restorana bir kadın ve bir erkek gazeteci gönderip mizansen bir 28 Şubat haberi yapması için yönlendirdi.


ZAMAN

Şehit komutan, saldırıdan bir saat önce uyardı ama yardım gitmedi


Siirt Pervari'de 6 askerin şehit olduğu saldırıda Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Erdal Canbulat'ın, çatışmadan bir saat önce teröristlerin telsiz konuşmasına ulaştığı ve 'saldıracaklar' diye üstlerini bilgilendirdiği öğrenildi. Yapılan 10'un üzerinde ihbara rağmen de herhangi bir takviye birlik gönderilmedi. Saldırı esnasında yola döşenmiş tuzak mayın riski ve helikopterlere yerden açılan ateş gerekçesiyle karakola müdahale edilemedi. Savcılık, 'ihmal' iddialarını inceliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler