Gazetelerde Bugün

Balyoz davasında, savcının tıkanan davanın başka mahkemede görülmesi istemi kabul edildi. Haber Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde...

Yayınlanma: 16.06.2012 - 06:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Balyoz'da sürpriz

Savcının tıkanan davanın başka mahkemede görülmesi istemi kabul edildi. Karar 6 Ağustos'ta


HÜRRİYET

Silah bıraksınlar ev hapsi olabilir


Bülent Arınç, İmralı Cezaevi'ndeki Öcalan'ın ev hapsine alınması talepleriyle ilgili, "Terör örgütünün silah bırakmasıyla başlayacak süreçte, dikkate alınabilecek bir konu olabilir" dedi.


MİLLİYET

Senaryolar sil baştan

Anayasa Mahkemesi kararını verdi "Gül 7+5 yıl görev yapabilir" dedi. Şimdi herkesin merak ettiği2014'ten sonra neler olacağı. İşte kulislerde konuşulanlar.


VATAN

Öcalan'a ev hapsi olabilir


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Leyla Zana'nın gündeme getirdiği Öcalan'a ev hapsi için konuştu: Belki bir yol haritasıyla, terör örgütü PKK'nın silahları bırakmasıyla başlayacak süreçte dikkate alınabilir...


RADİKAL

Mor karar

Süryanilere ait Mardin'deki Mor Gabriel Manastırı'nda iç hukuk yolu bitti.Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, yerel mahkemenin 'araziler manastırın malıdır' kararını bozdu.


AKŞAM

Artık barışı koruyalım


AK Parti ile CHP'nin kanı durdurmak için yaktığı umut ışığı sınırı da aydınlattı. Cudi-Gabar arasında, sıfır noktasında görev yapan korucular 'Bu acı bitsin. Barış nöbeti tutalım' diyor.


SÖZCÜ

Tayyip'in planları altüst


Erdoğan 2014'te Köşk'e çıkmayı planlıyordu. Ancak Gül için yeniden aday olma hakkı doğdu. Yani, karşı karşıya gelebilirler.


AYDINLIK

Mahkeme Balyoz'u kaldıramadı


Balyoz davasındaki hukuksuzluklara ve savunma hakkının engellenmesine karşı avukatların başlattığı mahkeme boykutu sonuç getirdi. Davaya bakan Özel Görevli 10.Ağır Ceza Mahkeme'si, 'Balyoz davasını bizden alın' dedi.


HABERTÜRK

Arınç: Ev hapsi düşünülebilir

"Öcalan'a ev hapsi gündeme gelir mi?" sorusuna Arınç "Terör örgütü silah bırakırsa ev hapsi konuşulur" dedi.


SABAH

Yenge değil bir canavar


20 yıldır çocuğu olmayan kadın, eltisinin 2 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü ve parçalara ayırıp sobada yaktı.

 

POSTA

Arama Çalışması Yasama Çalışması


TBMM'nin atık su kanalı inşaatında çalışan işçilerden Nadir Kekilli göcük altında kalıp öldü. Aynı saatlerde TBMM'de 'İş Güvenliği Yasası' görüşülüyordu. Vekiller bu yasayı pek de önemsemedikleri için Genel Kurul salonu boştu.


BİRGÜN

42 yıl önceki nedenlerle 42 yıl önceki heyecanla!

15-16 Haziran direnişinin yıl dönümünde, meydanlara akın eden binlerce işçi, bugün emek cephesinin 42 yıl öncekinden daha fazla saldırıya uğradığına vurgu yaparak, 42 yıl önceki sloganı attı: Zalimin zulmüne karşı direneceğiz!


YENİ ŞAFAK

Osmanlı'yı reddeden Milliyetçi olamaz


Başbakan Erdoğan, yaşayan dil ve lehçelerin seçmeli ders olarak okutulmasına karşı çıkan MHP liderine, "Osmanlı'nın tarihine bak" tavsiyesinde bulundu. Erdoğan, "Milliyetçiyim diye ortalığa çıkanlar, önce gidip, kendi milletlerinin tarihini öğrensinler. Osmanlı'yı reddedenler, Selçuklu'yu reddedenler, redd-i miras yapanlar milliyetçi olamaz" dedi.


ZAMAN

Hocaefendi, Başbakan'ın 'Gurbet Bitsin!' çağrısına nasıl cevap verdi?


Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 10. Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış programında 'Bu gurbet bitsin' çağrısı soruldu. İşte kendisinin cevabı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler