Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, "Kabul edilemez" başlığıyla verdiği haberinde Ergenekon savcı ve yargıçlarının polis davetinde buluşmasının tepki çektiğini belirtiyor. Milliyet gazetesi ise zayıflama merkezinde ölen Dila hakkında "Kalbi sorunluymuş, zaten ölecekti" diyen Dr. Kuşhan'a doktorlardan gelen tepkiyi aktarıyor.

Yayınlanma: 08.10.2009 - 06:57
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Kabul edilemez

‘Böylesi ilk kez oluyor’ Yargıç ve savcıların emniyetin davetinde buluşmasını değerlendiren TBB Başkanı Özok, “39 yıllık meslek yaşamımda polisle, savcı ve hâkimin bir araya geldiğini ilk kez görüyorum. Bu görüntü hoş değil, şık değil, kabul etmek mümkün değil” dedi. YARSAV Başkanı Eminağaoğlu da sıkıyönetim komutanlıklarının yetkilerinin emniyet istihbaratına geçmiş gibi göründüğünü söyledi.

HÜRRİYET

Kırın demedim


Erdoğan, IMF toplantısındaki "Dışaridaki protestoya da kulak verelim" sözüyle ilgili olarak,"Taksim'de cam-çerçeve indirenleri kastetmedim. Ben mağdur ve mazlumların protestosunu kastettim" dedi.

 

MİLLİYET

Bu nasıl doktor

Zayıflama merkezinde 45 günde 15 kilo verdikten sonra kalpten ölen 19 yaşındaki Dila için "Kalbi sorunluymuş, zaten ölecekti" diyen Dr. Kuşhan'a hekimlerden tepki: Bu anlayış ancak ortaçağ'da olur.

 

RADİKAL

Al sana akademik özgürlük

YTÜ, televizyonda Kürt sorunu hakkında konuşan Özgür Sevgi Göral'ı 'devlet memuru ideolojik beyanda bulunamaz' gerekçesiyle atamadı.

 

AKŞAM

Sivil Harp Okulu


Kara Harp Okulu, tarihinde ilk kez öğrencilerinin % 70'ini kaynağı olan askeri liselerden değil, düz liselerden aldı. Kuleli ve Maltepe'den bu yıl sadece 300 öğrenci geldi.

 

POSTA

Dünya özgürlük görsün

Türkiye'de 1209 internet sitesine erişim yasak. Bu yasaklar 'IMF-Dünya Bankası yıllık toplantıları'nın yapıldığı Harbiye Kongre Vadisi'nde geçerli değildi. Yabancı katılımcılar bu ayıbı görmesin, Türkiye'yi özgür bir ülke sansın diye Kongre Vadisi'nde tüm sitelere erişim izni verildi.

 

VATAN

Şimdi de Yahudi açılımı


Erdoğan, gençlere Yahudileri örnek gösterdi: İcatlar yapıp oturdukları yerden para basarlar. Bizim gibi ev almazlar, o parayla ticaret yaparlar.

 

HABERTÜRK

Herkesi 'san'dırdılar


İki haftadır tartışılan "Kevin Costner açılımı destekliyor" iddiası balon çıktı. Ak Parti yöneticisi Edibe Sözen'i organizatör Ahmet San'ın yanıltıığı anlaşıldı.



BİRGÜN

Cepten sesli mesaj: İşten kovuldunuz!


Dev Sağlık-iş üyesi 18 temizlik işçisine, taşeron firmanın yetkilisinden 'Yarın işe gelmeyin,çünkü yeni gelen şirket sizinle çalışmak istemiyor' mesajı geldi.

 

SABAH

Orhan Pamuk'a Yargıtay şoku


Yargıtay, "1 milyon Ermeni'yi öldürdük" sözü için Orhan Pamuk'a tazminat davası açılabileceğine karar verdi.


TERCÜMAN

Protesto saldırı değildir


Erdoğan, cam çerçeve indiren hain saldırganlara isyan etti.


YENİ ŞAFAK

Putin'e benzedi sözü Arzuhan Hanım'dan


Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Yalçındağ'ın ABD'de katıldığı özel bir toplantıda Yahudi Cemaati'nin etkili bir ismine Erdoğan'ı şikayet ederek "Putin'e benzedi" dediği ortaya çıktı.


ZAMAN

İşte İstanbul Kararları


Küresel krizin ardından dünya ekonomik düzeninin yeniden belirlendiği Uluslararası Para Fonu(IMF) Dünya Bankası Yıllık Toplantıları dün sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon