Gaziantepspor: 1 - Fenerbahçe: 3

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında Fenerbahçe zorlu Gaziantepspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Sarı lacivertlilerin gollerini 35 ve 54. dakikalarda Alex, 81. dakikada yeni transfer Bienvenu kaydetti. Fenerbahçe kaptanı Alex'in bir de penaltı kaçırdığı mücadelede ev sahibi takımın golünü ise 28. dakikada Olcan kaydetti. Sarı lacivertliler ligde oynadığı son 10 deplasman maçından da galip gelerek yeni bir rekora imza atmış oldu.

Yayınlanma: 16.09.2011 - 18:52
Abone Ol google-news

Son şampiyon Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında da 3 puanı hanesine yazdırdı. Gökhan Gönül ile birlikte Serdar, Emre, Özer  ve Orhan Şam'dan sakatlıkları nedeniyle yoksun olarak sahaya çıkan sarı-lacivertliler 3 puanı 3 golle aldı.

Mücadelenin 28. dakikasında Gaziantepsporlu Olcan'ın golüyle 1-0 geriye düşen Fenerbahçe 35. dakikada kaptan Alex'in golüyle eşitliği yakaladı. İlk yarı bu skorla sona ererken 54. dakikada kaptan Alex ile bir gol daha bulan Fenerbahçe üstünlüğü yakaladı. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Alex'in ayağından bir de penaltı kaçıran sarı-lacivertlilerin son golünü 81. dakikada yeni transfer Bienvenu kaydetti.

Fenerbahçe bu skorla puanını 6'ya çıkararak maç fazlasıyla ligin zirvesine oturdu.

Yaklaşık 12 bin kişi izledi

Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasındaki zorlu mücadeleyi yaklaşık 10 bin Gaziantepspor taraftarı ile 2 bin kadar Fenerbahçeli izledi. Kale arkalarında boşluklar göze çarpan Kamil Ocak Stadı'nda maç öncesinde taraftarlar tarafından  ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' sloganları atıldı.

Öte yandan, karşılaşma öncesi Fenerbahçeli taraftarların tribünlerine asmak istediği ve üzerinde ''Arma namusumuz, forma kefenimiz, alnımızın teri bizim şerefimiz'' yazılı pankart, güvenlik güçleri tarafından stada sokulmadı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler