Geçmişten günümüze dikkat çeken HTC modelleri

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC başlı başına bu galerimizin konusu. Firmanın zaman içerisinde en çok dikkat çeken Android işletim sistemli akıllı telefonlarını sizler için derledik. Nostalji içerikli bu galerimizde geçmişten günümüzde HTC modellerini bulabilirsiniz.

Yayınlanma: 17.11.2015 - 00:33
Abone Ol google-news

Android işletim sistemi dendiği zaman akla gelen ilk akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC bu galerimizin konuğu. Kemik bir kullanıcı kitlesine sahip olan HTC’nin geçmişten günümüze hangi modelleri ile dikkat çektiğini hatırlamak istiyorsanız sizi galerimize bekliyoruz. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli.


1. HTC Dream
Çoğu kullanıcı bilmese bile aslında Android ve HTC arasında sıkı bir ilişki var. Dünyanın ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu HTC tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştü. Bu cihaz HTC Dream olarak adlandırıldı.
2. HTC Google Nexus One
İlk Android’li telefonun yanı sıra ilk Nexus telefon da yine HTC’nin elinden çıktı. HTC, Google ile anlaşarak Nexus One modelini 2010 yılında piyasaya sürdü. Ve bu Dream modelinden sonra ikinci önemli kıvılcım oldu.
3. HTC Hero
2009 yılında duyurulan ilginç modeller bir tanesi HTC Hero oldu. Daha sonra güncellenen model, kıvrımlı yapısı ile dikkat çekmişti. Kendi döneminde en popüler telefonlardan biriydi.
Yazının devamını okumak için buraya tıklayın


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler