Genç kadından adalet çağrısı: Haluk abi bana yardım et

Avcılar'da 5 ay önce kendisinden ayrılmak istediği erkek arkadaşı Emre Çiçek (25) tarafından boğazı falçatayla kesilen, tecavüz edilmeye çalışan, ardından öldüğü sanılarak göl kenarına bırakılan ve üzerinden arabayla geçilen Rabia Kaçmaz (25) sosyal medya üzerinden adalet çağrısında bulundu.

Yayınlanma: 02.01.2020 - 23:45
Genç kadından adalet çağrısı: Haluk abi bana yardım et
Abone Ol google-news

Rabia Kaçmaz, Avcılar’da 6 Şubat 2019 günü ayrılmak istediği erkek arkadaşı Emre Çiçek tarafından önce falçatayla iki taraftan da boğazı kesildi. Çiçek, cinsel saldırıda bulunduğu genç kadının ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra da Kaçmaz'ı bıçaklayıp valize koydu. Avcılar’da göl kenarına götürdüğü valizin üstünden geçtikten sonra da öldü zannederek onu orada bıraktı. Olaydan sonra tutuklanan Emre Çiçek hakkında “canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme” ve “nitelikli cinsel saldırı” suçlarından 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay yerinde yaralı halde gördüğü Rabia Kaçmaz’ı görüp ‘beni bu işe bulaştırma’ diyerek giden Yunus Kıldır hakkında da “suçu bildirmeme” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

VİDEO İLE ADALET ÇAĞRISI

Kaçmaz, Bakırköy Adliyesi'nde 3 Mart'ta görülecek duruşma öncesi adalet çağrısında bulundu. Yayınladığı video ile sanatçı Haluk Levent'e seslenen Kaçmaz, "Falçatayla boğazımın çok yeri kesildi. Vücudumun çoğu yerinde de darbe izleri mevcut. Haluk abi bana yardım et. Bu olaya yardım yataklık eden Yunus Kıl'dır. Emre ile beni çuvala koyup göl kenarına götürüp arabayla üzerimden geçtiler" dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler