GEZGİNDAMAKLAR YENİ YILDA BULUŞUYOR

Detaylı bilgi için: www.gezgindamaklar.com / Tel : 0216 348 53 90

Yayınlanma: 28.11.2014 - 17:01
Abone Ol google-news

KARS VE ÇILDIR GÖLÜNDE YILBAŞI

Kars- Ani Harabeleri - Çıldır Gölü
30. Aralık. 2014 / 01 Ocak. 2015
Konaklama ve Yılbaşı Galası
CHELTİKOV BUTİK OTEL’de
 
Yılbaşı tatilinde  GezginDamaklar’a unutamayacakları bir yeni yıl seyahati sunuluyor.
Konaklama ve Yılbaşı Galası bir Rus mimari eseri olan 1874 yılı yapımı CHELTİKOV BUTİK OTEL’de
 
İklim ve doğa özellikleriyle tam da yeni yıl esprisine sahip muhteşem ilimiz Kars’ta başta Ani harabeleri olmak üzere şehrin tarihi eserleri tanınacak, efsanevi Çıldır Gölü’nde troyka gezisi ve balık avı yaşanacak, yöresel yemeklerin tadına varılacak ve bunun yanı sıra çeşitli peynirlerden bol bol alışveriş yapma imkanı bulunacak.
Yıl başı Galası’na gelince Kars’ın özgün yemekleri eşliğinde Kafkas müziği ile eğlenecek, Kafkas Dans ekibiyle coşacak ve de gece saat 12.00’den sonra Sıcak Şarap eşliğinde herkes Dilek Balonları’nı gök yüzüne uçuracak. 
 
GezginDamaklar seyahat süresince Yılbaşı yemeğinden başka Isırgan otu çorbası, Üzümlü Pilavlı Acem Kavurma, Kete, Ezme,  Umaç Helvası, Sarı Sazan Balığı, Kars Peyniri Tabağı,  Ayran Aşı Çorbası, Pörtletme, Yeşil Mercimekli Altı Patatesli Erişte Pilavı, Patlıcan ve Kırmızı Biber Tabağı gibi yöre lezzetlerinin tadına da varacaklar. 
 
Uçakla yapılacak ve ancak 20 gezginin katılabileceği bu üç günlük paket programın ücreti;  gala yemeği ve sıra dışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil olmak üzere Kişi başı  1000 TL’den itibaren.
 

 

ALAÇATI’DAYILBAŞI COŞKUSU             
Şirince-Sığacık-Çeşme-Alaçatı-Urla 
31Ara. 2014- 01 Oc.2015 
Konaklama: İMREN HAN BUTİK HOTEL’DE 
Yılbaşı Galası TUVAL RESTAURANT’TA                                                                                   
 
Bu programda damak tadına düşkün, seyahat sever GezginDamakların 2015 yılına Ege’nin her daim renkli ve coşku dolu beldeleri Alaçatı’ ve Çeşme’de girmeleri amaçlanıyor. Bu turda Müzeler ve Ören yerleri gibi kültür varlıklarına yer verilmiyor. Öte yandan gidiş ve dönüş güzergahında yer alan Şirince, Sığacık ve Urla gibi cazibe merkezlerine de uğranıyor. Böylece Yıl Başı tatiline farklı renkler de katılmış bulunuyor.
 
Gidiş ve Dönüşün uçakla yapılacağı bu tatilde Alaçatı’nın önde gelen Butik Otellerinden biri olan İMREN HAN BUTİK HOTEL’ de konaklama yapılacak ve Yılbaşı Gala yemeğinin ardından, 2015 yılı Alaçatı’nın coşku dolu sokaklarında karşılanacak.
Tatil süresince ücrete dahil olmak üzere Yılbaşı Gala yemeğinin yanı sıra Sığacık sahilinde deniz ürünleri ve yöreye has Kumru, Katmer vs. gibi sokak lezzetlerinin de tadına varılacak.   
 
Uçakla yapılacak ve sadece 20 gezginin katılabileceği bu iki günlük paket programın ücreti;  İçkiler dahil Gala yemeği ve sıra dışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil olmak üzere Kişi başı  875 TL’den itibaren.
 
 
 
 
YILBAŞI’NDA SAFRANBOLU KEYFİ
Safranbolu-Amasra
31 Aralık 2014 - 01 Ocak 2015
 
Konaklama: İMREN LOKUM KONAK’TA
Yılbaşı Galası: TAŞEV SANAT VE ŞARAP EVİ’NDE
 
Bu seyahatte GezginDamaklar Yılbaşı tatilini Osmanlı sivil mimarisini ve yaşamını hala canlı tutan Safranbolu’nun otantik yapısı içinde yaşayacaklar.
 
İlk gün öğle yemeğinde Safranbolu’nun yöresel lezzetlerinin tadına varılacak, ardından bu tarihi ilçenim tanınması gereken kültür varlıkları ziyaret edilecek. Daha sonra, Yemeniciler Arastasında verilecek serbest bir sürenin ardından külde ağır ağır pişirilmiş akşam kahvelerinin keyfine Eski Lonca kahvesinde varılacak. Daha sonra ilçenin tarihi dokusu içinde yer alan İMREN LOKUM KONAK OTEL’e. Yerleşip bir süre dinlendikten sonra enfes Yılbaşı Gala yemeği sınırsız içki ve canlı müzik eşliğinde Safranbolu’nun yüksek statüdeki mekanı olan TAŞ EV SANAT ve ŞARAP EVİ’ nde alıp 2015 yılı neşe içinde karşılanacak.
Ertesi gün Hıdırlık Tepesi’ne çıkılacak ardından görülmeyen diğer yapıtlar da ziyaret edilecek ve sabah kahveleri muhteşem güzellikteki Tokatlı Kanyonu’nda alınacak.
İstanbul’a dönmeden önce bir cennet misali Amasra’ya gidilecek ve çevre gezisinin ardından öğle yemeğinde enfes bir balık ziyafeti çekilecek.
 
Bu tura katılan lezzet düşkünleri, Gala yemeğinde, Canlı Müzik eşliğinde Ordövr Tabağı, Yaprak Ciğer& Börek, Hindi Fırın (Kestaneli) & İç Pilav, Tatlı, Meyve, İşkembe Çorbası, Limitsiz yerli içkinin yanı sıra tarhana veya sütlü Keşkek  etli yaprak sarma, Mantı, Perohi, Erişte, Samsa tatlısı gibi yöresel lezzetler ve Amasra’da Tavada Günlük Taze Balık Çeşitleri,  Ünlü 7 Katlı Amasra Salatası, Ballı Yoğurt gibi tatların keyfine varacaklar.
 
Ancak 20 gezginin katılabileceği bu iki günlük paket programın ücreti; Canlı müzik eşliğinde limitsiz içkiler dahil gala yemeği ve sıra dışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil olmak üzere Kişi başı  775 TL
 
 
 
 
İĞNEADA’DA CENNETİNDE YILBAŞI
Saray - Vize - İğneada
31 Arlık 2014- 01 Ocak
 
Konaklama ve Yılbaşı Galası
İĞNEADA RESORT HOTEL’DE (5*)
 
GezginDamaklar kısa bir yolculukla Batı Karadeniz’de Bulgaristan sınırımıza komşu cennet köşe İğneada’da enfes bir Yılbaşı tatili yaşayacaklar.  Katılımcılar Turun gidiş güzergahı üzerinde yer alan Saray’da öğle yemeği aldıktan sonra zengin kültür varlıkları ile “sakin şehir/citta-slow Vize’yide tanıma fırsatını bulacaklar.
Daha sonra Bulgaristan sınırımıza 12 Km. yakınlıkta olan doğal cennetlerimizden biri, 20 Km. uzunluğundaki plajı, zengin bitki örtüsü ve Longoz ormanları ile insanı sarıp sarmalayan İğneada’ya gelip 5 yıldızlı lİĞNEADA RESORT HOTEL’e yerleşip bir süre dinlendikten sonra otelin hoş atmosferi içinde Yılbaşı Galası’na geçilecek. 
 
Ertesi gün geç bir kahvaltının ardından bol oksijenli bir ortam içinde Longoz Ormanları’nda  maksimum 1 km’lik sabah yürüyüşü ile bitki örtüsü, büyük ağaç kökleri, dere yatakları, ağaç mantarları, ağaçkakan yuvaları gibi görülmeye değer görsellikteki doğal varlıkları tanıdıktan sonra bir kılavuz eşliğinde araçla  Sislioba Balkan Köyü, Beğendik Bulgaristan Sınırı, Limanköy Fransız Feneri, Erikli Gölü Kuş Gözlem Kulesi, Mert Gölü gezileri yapılacak
 
 
Sadece 20 gezginin katılabileceği bu iki günlük paket programın ücreti; Canlı müzik eşliğinde limitsiz içkiler dahil gala yemeği ve sıra dışı menülerle kahvaltı ve yemekler de dahil olmak üzere Kişi başı  675 TL
 
Detaylı bilgi için: www.gezgindamaklar.com  / Tel :  0216 348 53 90


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler