Gökçek'ten Yıldırım'a jet yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım, 3-5 gün sonra benden özür dileyecek'' dedi.

Yayınlanma: 19.05.2010 - 11:19
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bu sabah düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Gökçek, Ankaragücü Yöetim kurulu Üyesi ve Basın Koordinatörü Avni Kavlak aracılığı ile yaptığı açıklamada, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım 3-5 gün sonra 'Melih Gökçek'e yanlış yapmışım' diyerek özür dileyecek'' diye konuştu.
 

Aziz Yıldırım'ın iddiaları

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Melih Gökçek'in, Ankaragücü Kulübü Başkanı olan oğlu Ahmet Gökçek'e rahatlık vermediğini savunarak şunları söylemişti:
''Sayın Melih Gökçek artık karar vermeli. Ya siyasete devam etmeli ya da spor adamı olmalı. İkisini birden yürütmeye kalkarsa inanarak söylüyorum, önümüzdeki dönem Türkiye'de spor çok kötü yerlere gidecektir. Bu konuda karar aşamasına geldiğini bilmelidir. Çünkü kendi oğlunu başkan yaptığı bir yerde, ona rahatlık vermeli, o başkan, başkanlık yapabilmeli. Hiçbir sıfatı olmadan işine geldiği zaman Ankaragücü veya Ankaraspor'u koruyan, işine gelmediği zaman benim ilgim yok, idareciler bilir safsatasını ortadan kaldırmalıdır artık.''

 

İlgili haber için tıklayınız

YILDIRIM'DAN GÖKÇEK'E AĞIR SÖZLER


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon