Gökhan Gönül ameliyat oldu (21.05.2010)
Fenerbahçe'de, 2009-2010 sezonunun tamamlanmasının ardından Özer Hurmacı'dan sonra omzunda sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Gökhan Gönül de ameliyat edildi.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, yaşadığı sakatlık nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Gökhan'ın sol omzundaki kapsülde yırtık, labrumunda kopma ve omuz kemiğindeki çatlak nedeniyle, Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edildiği bildirildi.
Turkcell Süper Lig'in 28. haftasındaki Kayserispor maçında yaşadığı sakatlığın olumsuz etkilerine rağmen ameliyat olmadan maçlara devam eden Gökhan Gönül'ün, operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Prof. Dr. Mehmet Demirhan tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren operasyondan sonra hastanede tedavi altında tutulan Fenerbahçeli futbolcunun, hazır olduğunda rehabilitasyon çalışmalarına başlayacağı ve yeni sezonun başında takımdaki yerini alacağı belirtildi.
En Çok Okunan Haberler
- Akşener cephesinden açıklama geldi
- Otelin eski çalışanından itiraf gibi açıklama
- 'Sizleri aramızda tekrar görmekten...'
- Nedeni ortaya çıktı
- 'Kritik belgeler zarar gördü' iddiası
- Son istifa parti kulislerini hareketlendirdi
- Türkiye'nin ilk Atatürk anıtına saldırı
- 'Halkımız Kartalkaya’nın hesabını mı soracak?'
- Özcan'dan flaş 'Kartalkaya' açıklaması
- Çarşafları birbirine bağlayıp 11 kişiyi sağ kurtardı