‘Gülistan’ın son görüntüsü'ne dair ailesinden açıklama

Tunceli’de 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’ya ait olduğu öne sürülen bir görüntünün, savcılığa teslim edildiği belirtildi. Gülistan’ın dayısı Mehmet Nur Kan, görüntülerle ilgili, “Görüntülerdeki şahsın ‘Kesin Gülistan’dır’ diyemeyiz. Net bir şey yok” dedi.

Yayınlanma: 19.01.2020 - 02:00
‘Gülistan’ın son görüntüsü'ne dair ailesinden açıklama
Abone Ol google-news

‘KESİN ODUR DİYEMEYİZ’

Doku’nun kaybolduğu 5 Ocak günü saat 12.24’te, Pertek karayolunda ilerleyen bir sürücünün aracında bulunan kameranın, Gülistan’ın telefon sinyalinin son alındığı Sarı Saltuk Viyadüğü üzerindeki Sarısaltuk Köprüsü üzerinde Gülistan’ın otururken görüntüsünü kaydettiği iddia edildi. Savcılığa teslim edilen görüntülerde, Gülistan olduğu iddia edilen haki rengi parka giyen ve kapüşon takan kişinin, viyadükteki bariyerlerin arasında çömelmiş halde durduğu görülüyor. Savcılık, görüntülerdeki kişinin Gülistan olup olmadığını belirlemek için inceleme başlattı.

‘NET BİR ŞEY YOK’

Gülistan Doku’ya ait olduğu belirtilen görüntülerle ilgili Gülistan’ın dayısı Mehmet Nur Kan gazetemize konuştu. Dayı Kan, görüntülere yansıyan köprü üzerindeki şahsa ‘kesin Gülistan’dır’ diyemeyeceklerini belirterek, “Herhangi bir gelişme yok. İlk gün neyse bugünde o noktadayız. Kızın yüzünü göremiyoruz ki. Net bir şey yok. Şu ana kadar arama çalışmaları Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Dinar Köprüsü alanını aranıyordu. AFAD müdürü, 2 gün sonra ekiplerin dağılarak başka yerlerinde aranacağını söyledi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler