Guti, Galatasaray söylentilerine cevap verdi

Real Madrid futbol takımının orta sahasında görev yapan Guti, ''Evet, Galatasaray beni istiyor'' dedi.

Yayınlanma: 10.05.2010 - 08:27
Abone Ol google-news

Guti, ''Marca'' gazetesinde yer alan demecinde ''Galatasaray'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.

İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde ''hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını'' vurguladı.

Athletic Bilbao maçında sahaya kaptan olarak çıkmasının ve taraftarın ''Guti, Guti'' diye bağırmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden İspanyol futbolcu, ''Sadece tek birşey diyebilirim ki, ben kalpten Madridliyim. Bu herşeyi özetliyor'' şeklinde konuştu.

Bu arada La Liga'nın bitimine 1 hafta kaldığını ve Real Madrid'den şampiyon olarak ayrılmak istediğini kaydeden Guti, son haftada Barcelona'nın, ligde kalma mücadelesi veren Valladolid'e karşı oynayacağını ve puan kaybedebileceğini savundu.

Marca gazetesinin haberinde ''henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de'' yorumunda bulunuldu ve Galatasaray'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye, kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Gazete, Galatasaray'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler