Halil Öğretmen'in okulunda dersbaşı yapıldı

Yalova’da geçtiğimiz cuma akşamı kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 42 yaşındaki Yalova Termal Fen Lisesi matematik öğretmeni Halil Serkan Öz'ün okulunda dersbaşı yapıldı.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 11:43
Abone Ol google-news

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu tarafından sınıfta azarlandığı iddia edilen ve buna tepki olarak bazı sendikalar tarafından 3 Nisan Cuma akşamı düzenlenen yürüyüşün ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden öğretmen Öz'ün görevli olduğu Yalova Termal Fen Lisesi’nde bu sabah ders başı yapıldı. Okula sabah saatlerinde Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de geldi. Okul içerisine basın mensupları alınmazken okul bahçesinde öğretmen Öz anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Burada konuşma yapan Müdür Mete, şöyle dedi; “Sizler de bizler de Serkan Hocamızı çok sevmişiz. İnşallah ona layık olan öğrenciler olarak sizler de çok başarılı, liyakatli, erdemli gençler olarak toplum hayatındaki yerinizi alırsınız. Bundan sonra ihtiyacı olan saf ve halisane dualarınız olacaktır. Dolayısıyla Hocamıza tekrar Allah’tan rahmet diliyorum, sizlere ve eğitim camiamıza baş sağlığı diliyorum. Yunus Emre’nin ifadesinde olduğu gibi yaradılanı yaradandan ötürü sevme niyetiyle Hocamızın da bu anlamda ruhunun daha huzurlu olması açısından da özellikle aranızda küslükler varsa, huzursuzluklar varsa, işte gördün 1 dakika sonrasının ne olacağını bilemiyoruz. Lütfen aranızdaki bütün gerginlikleri, sorunları kucaklaşarak sona erdirin.” Konuşmanın ardından Halil Serkan Öz için dua okundu.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler