Hangi Erdoğan! "İlanihaye saklayacak halimiz yok" diyen Erdoğan vatandaşlık sözü vermişti

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhtarlarla Saray'da yaptığı toplantıda Suriyeli sığınmacılara ilişkin "3,5 milyonu herhalde burada ilanihaye saklayacak halimiz yok. Onlar da zaten bunu istiyor" dedi... Erdoğan'ı yine arşiv zor durumda bıraktı...

Yayınlanma: 08.02.2018 - 12:43
Abone Ol google-news

<video:922319>

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhtarlarla Saray'da yaptığı toplantıda Suriyeli sığınmacılara ilişkin "3,5 milyonu herhalde burada ilanihaye saklayacak halimiz yok. Onlar da zaten bunu istiyor" dedi... Erdoğan'ı yine arşiv zor durumda bıraktı... Daha önce Suriyelilere vatandaşlık verileceğini açıklayan Erdoğan, henüz 5 gün önce de Suriyeli sığınmacılar için kalıcı konut açıklamasını yapmıştı. AKP'li Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise üçbuçuk milyon Suriyeli sığınmacıyı isteseler de göndermeyeceklerini söylemişti.

Tarih :6 0cak 2017

Erdoğan: Suriyeli mültecileri vatandaşlığımıza da alacağız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen bir toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bu gelen Suriyeli, Iraklı, kamplarda, kampların dışında...Bunlar içerisinde şu anda İçişleri Bakanlığımız bir çalışma yürütüyor ve bu çalışmayla bunların bir kısmını bütün incelemeler yapıldıktan sonra vatandaşlığımıza da alacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Tarih: 3 şubat 2018

Erdoğan: Suriyeli vatandaşları kalıcı konutlara yerleştireceğiz

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yaşayan yaklaşık 3.5 milyon Suriyeli için hayata geçirilecek yeni projeyi milletvekilleriyle yaptığı basına kapalı toplantıda açıkladı.

 Erdoğan, Türkiye'de yaşayan yaklaşık 3.5 milyon Suriyeli için kalıcı konutlar yapılacağını söyledi: Suriyeli vatandaşları kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Artık evlerde yaşayacaklar.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre, bölgede güvenli alanların oluşturulmasının önemini vurgulayan Erdoğan, projeyi, "Güvenli alanlar oluştuğunda çadır kentleri artık kurmayacağız. Hem kendi bölgemizde hem de sınırın diğer tarafında kalıcı konutlar kuracağız. Burada yaşayan Suriyeli vatandaşları da yeni oluşturacağımız kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Artık evlerde yaşayacaklar" sözleriyle anlattı.

 Tarih: 7 Ekim 2017:

AKP'li Tarım Bakanı Fakıbaba: Üçbuçuk milyon Suriyeli misafirimizi isteseler de göndermeyiz

<video:922312>

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Fakıbaba, tarımla ilgili konuşurken 'Üreten insanlar bunu hobi haline getirmişler, biz bu insanlara biraz destek verirsek Türkiye'nin sulanabilir arazileri ile her şeyi yapabiliriz. Ben bunu yüzde yüz ile de çalıştırabilsem benim işsizlik oranım bitecek. Biz dışarıdan şu an 3.5 milyon bizim Suriye'den gelen misafirlerimiz var, kendileri gitse biz onları göndermeyeceğiz, bizim ihtiyacımız var' ifadesini kullandı.

 Ve Tarih: 8 şubat 2018

Erdoğan: 3,5 milyonu herhalde burada ilanihaye saklayacak halimiz yok

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan muhtarlarla Saray'daki 45. buluşmasında konuştu. Erdoğan, Suriyeli mülteciler için; "3,5 milyonu herhalde burada ilanihaye saklayacak halimiz yok. Onlar da zaten bunu istiyor" ifadelerini kullandı.

"2 bin kilometrekarelik alanı kontrolümüze aldık. Suriyeli kardeşlerimiz de burada topraklarına döndü. İşte şimdi de aynısını Afrin’de yapalım istedik. Afrin operasyonunun arkasında ne var, Afrin olayını çözeceğiz, İdlib’i çözeceğiz ve mülteci kardeşlerimiz kendi ülkelerine dönsün istiyoruz. 3,5 milyonu herhalde burada ilanihaye saklayacak halimiz yok. Onlar da zaten bunu istiyor."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler