Hangi takım küme düşecek?

Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nun ardından düşecek iki takımdan biri olmak istemeyen Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Sivasspor arasıdaki ligde kalma savaşı son haftaya taşındı.

Yayınlanma: 15.05.2016 - 10:10
Abone Ol google-news

Süper Lig'de 33. hafta sonunda alınan sonuçların ardında küme düşme hattında işler karışırken kafalarda da soru işaretleri oluştu. işte ligde kalcak takımı belirleyecek ihtimaller.

Süper Lig'in 33. haftada Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 yenilen Gaziantepspor son haftaya 33, Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilen Eskişehirspor ve Kayserispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor 30 puanda girdi.

Ligde kalacak takımı önce 2'li ardından 3'lü averaj belirleyecek. Son hafta Antalyaspor'u konuk edecek Gaziantepspor karşılaşmadan 1 puan dahi alsa ligde kalacak.

Gaziantepspor yenilip, Gençlerbirliği deplasmanına gidecek Eskişehirspor ve Fenerbahçe'yi konuk edecek Sivasspor maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde 3 takımın da puanı 33 olacak ve Eskişehirspor ligde kalacak, Gaziantepspor ile Sivasspor küme düşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler