Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesini ve kardeşini öldürdü: Polat gözaltına alındı

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, avukat olan erkek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı, tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin bugün görülecek miraslık tarla davası öncesi konuşmak için bir araya geldiği, çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği iddia edildi. Vali Yardımcısı Polat gözaltına alınırken, öldürülen anne ve oğlunun cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yayınlanma: 11.08.2020 - 23:36
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesini ve kardeşini öldürdü: Polat gözaltına alındı
Abone Ol google-news

Hatay Vali Yardımcısı olan ve Zeytin Dalı Harekat bölgesinin insani yardım koordinatörlüğü görevini yürüten Tolga Polat, Adana'da avukat kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64004 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, Adana'da annesi ve kardeşinin oturduğu apartmana geldi. Polat, bir süre sonra annesi ve kardeşiyle bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi Polat belinden çıkardığı tabanca ile önce annesi İkbal Polat'a ardından da avukat kardeşi Altuğ Polat'a ateş açtı. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

POLAT'IN OLAYIN ARDINDAN KAÇTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Altuğ Polat ile annesi İkbal Polat'ın yaşamını yitirdiği saptandı. Tolga Polat'ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü. Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, annesinin merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan evinde bilinmeyen bir nedenle cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal P'yi tabancayla öldüren Tolga Polat'ı gözaltına aldı.

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay sırasında evde olan şüphelinin babası Şeref P. de görgü tanığı olarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, olay yerine giderek incelemede bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler