Hayalet hastaneye acil durumdaki hasta geldi

İstanbul'da kapatılan Özel TEM Hastanesi'nin mağdur durumdaki çalışanları basın açıklaması yaparken durumdan haberi olmayan acil durumdaki bir hasta getirildi.

Yayınlanma: 16.11.2018 - 15:54
Abone Ol google-news

 

İstanbul İkitelli'deki Mall Of İstanbul'un karşısında 19 yıldır faaliyet gösteren Özel Akgün TEM Hastanesi, iki hafta önce kapandı. Maaşlarını ve tazminatlarını alamayan çalışanlar, hastane önünde bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasının yapıldığı sırada acil durumdaki bir hasta binaya getirildi. Hastanede hizmet verilmediğinin belirtilmesi üzerine hasta başka bir hastaneye yönlendirildi.

<haber-dikey:1142248>


Hastane çalışanları adına basın açıklamasını okuyan ve hastade 10 yıldır tıbbi sekreter olarak çalışan Mehtap Bayram, "Tüm haklarımızı alana kadar yasal ve meşru bir mücadele yürüteceğimizi ilan ederiz, Ne hakkımızdan vazgeçeriz, ne de ücret alacaklarımızdan" dedi. Mağdur hastane çalışanlarına destek veren avukat Erkan Kılıç ise " Hastane patronları kısa bir süre önce hastanenin içini yangından mal kaçırırcasına boşalttı ve 180 emekçi arkadaşımızın haklarını vermeden kapı dışarı etti, Biz bu senaryoyu biliyoruz. Bu senaryoda işçilerin, emekçilerin haklarının gasp edilmesi var" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler