Heyecan dorukta

Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "We Could Be The Same" adlı parçasıyla temsil eden Manga grubu, ikinci provasını tamamladı.

Yayınlanma: 23.05.2010 - 19:58
Abone Ol google-news

Yarışmaya tek rock grubu olarak katılan Manga'nın provalarının planlandığı gibi tamamlanması, üyeleri neşelendirdi.

Vokalist Ferman, gitarist Yağmur, bas gitarist Cem, baterist Özgür ve DJ Efe'den oluşan Manga grubuna eşlik eden robot kız Natalie'nin parlak kostümü, lazer ışığı ve sağ kolundan çıkarttığı alevler ilginç ve değişik bir görüntü sergiledi.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu yıl, önceki yılların aksine arka fonun siyah olması ve hiçbir figüran kullanılmaması dikkati çekiyor. Arka fonun siyah olması Manga gibi rock grubuna ve koreografiye uyum sağladı.


Azerilerden destek

Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Manga grubu, Azerbaycan grubunun davetlisi olarak gemi turu yaptı. "Johanna" adlı eski tarihi teknede Azerbaycan'ı temsil eden 17 yaşındaki Safura, Manga üyeleriyle eğlendi.

Yaklaşık üç saat süren dün akşamki tekne gezisi sırasında geçen yılki yarışmaya katılan sanatçıların parçaları da dinlendi.

Kameraların önünde bol bol poz veren sanatçılar, Safura'nın "Drip Drop" ve Manga'nın "We Could Be The Same" adlı parçalarıyla dans ettiler.

Tekne gezisinin sonunda Manga, Gürcistan grubunun Oslo Operası binasında verdiği partiye katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler