Hollande ve Trierweiler yollarını ayırdı

Fransa Cumhurbaşkanı Françoıs Hollande ile Hayat arkadaşı Gazeteci Valerie Trierweiler, beraberliklerine son verdiler. Hollande ABD' ziyaretine yalnız gidecek. Trierweiler ise Hindistan'a gideceğini açıkladı.

Yayınlanma: 25.01.2014 - 18:23
Abone Ol google-news

Trierweiler, 8 gün hastanede tedavi gördükten sonra Cumhurbaşkanlığına ait olan Versaiiles dinlenme Rezidansında bir süre dinlenmeye çekildikten sonra Hollande ile olan beraberliklerinin bitmesini kabul ettiğini açıkladı. Trierweiler, dinlenmek için kalmış olduğu Cumhurbaşkanlığına ait olan Rezidansı en kısa zamanda boşaltacağı bildirildi. Şimdi gözler Ellysee Saray'ından geleçek olan açıklamaya çevrildi, ilerleyen saatlerde bir açıklama yapılacağı bekleniyor. Hollande ile hayat arkadaşı Trierweiler in kaldığı Rezidansta iki çif arasında başlayan tartışmalar sonucu Trierweiler, evde bulunan bazı değerli eşyaları Hollande' ın üzerine fırlattığı haberleri ise Fransa medyasına yansımıştı.


 Hollande ile hayat arkadaşı olan Trierwielier'in beraberlikleri, Hollande'ın sinema oyuncusu Gayet ile yaşadığı gizli aşkın ortaya çıkmasından dolayı bozulmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler