İngilizler Van Persie'nin peşini bırakmıyor

Daily Star gazetesi Van Persie'nin M.United'a gitmesinin zor olduğunu iddia etti. Aynı gazete, "Van Persie, Chelsea ve Liverpool'a devre arası imza atabilir" diye yazdı

Yayınlanma: 30.12.2015 - 10:14
Abone Ol google-news

İngilizler Van Persie'yi unutamıyor... Daily Star Gazetesi Robin Van Persie'nin devre arasında iki İngiliz kulübünden birine imza atabileceğini iddia etti. Manchester United taraftarının unutamadığı ve sık sık dönmesi için kampanya başlattığı Van Persie için Chelsea ve Liverpool'un transfer çalışması başlattığı iddia edildi. Haberde Barcelona'nın da sezon başından beri Van Persie'ye ilgi duyduğundan bahsedildi.

UNITED RVP'Yİ UNUTAMIYOR!
İngiliz Daily Star gazetesi, Robin van Persie'nin Manchester United ya da Arsenal'e dönmesinin imkansız olduğunu ama Liverpool veya Chelsea'nin Hollandalı yıldız ile ocak ayında sözleşme yapabileceğini yazdı. Manchester United'ın efsane ismi Rio Ferdinand, "United, ilk yarı boyunca Robin'i çok aradı" dedi. Ancak Daily Star Ferdinand'ın sözlerine karşılık "Bu imkansız" yorumunu yaptı.

30 MİLYON EURO MALİYETİ!
Gazete, Fenerbahçe'nin Robin Van Persie ile 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatıp, Hollandalı yıldızı isteyen kulübün vergilerle birlikte 30 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini yazdı. Fenerbahçe'nin Van Persie gibi bir yıldızı bırakmak istemeyeceğini Hollandalı süper starın Sarı-Lacivertli taraftarın sevgilisi olduğu vurgulandı. Van Persie lige verilen aradan yararlanarak eşi ile birlikte ülkesine gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler