İstanbul adı Passat'la dünyada

Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, yeni Passat’ın önümüzdeki dönemde Türkiye’de satışa sunulacak modellerinde birçok yeniliğin olacağını belirtti.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 11:00
Abone Ol google-news

Türkiye’de satışa sunulduğu Kasım sonundan bugüne kadar 8 bin 792 adetlik bir satış rakamı yakalayan Yeni Passat, yenilenen tasarımı ve teknolojisiyle sınıfının ötesinde. Yeni Passat’ın önümüzdeki dönemde Türkiye’de satışa sunulacak modellerinde birçok yeniliğin olacağını belirten Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, “Mayıs ayında düzenlenecek İstanbul Autoshow’la birlikte lansmanını yapacağımız yeni bir jant seçeneğimiz olacak. 17 inç boyuta sahip bu jant, Comfortline donanım seviyesinde standart olarak sunulmaya başlanacak ve ismi de İstanbul olacak” dedi.

Uygun şöyle devam etti: “Yeni Passat modelimizde şimdi İstanbul markalı bir parça yer alacak. VW AG ile yürütülen ortak çalışmalarımız neticesinde, mevcut jantların arasına, ‘İstanbul’ adıyla yeni bir jant seçeneğinin eklenmesi sağlandı.

Bu jant, tüm dünyada, bu isim etiketiyle Passat müşterilerinin beğenisine sunulacak” dedi.

Yeni Passat’ın sahip olduğu tasarım ve donamı, teknik özellikleriyle kendi sınıfının üzerindeki başarısını yeni bir versiyonla taçlandıracaklarını söyleyen Vedat Uygun, “Premium sınıfının olmazsa olmazlardan birini Yeni Passat ailesine ekleyeceğiz; 2 litre TDI motora ve 240 beygir güce sahip bu yeni seçeneğimiz, Volkswagen’in otomotiv dünyasına kazandırdığı bir başka teknolojiyi de barındıracak; 4MOTION. Bu özelliğiyle de pazarda dikkat çekeceğine inandığımız bu versiyonu yılın 3’üncü çeyreğinde satışa sunmayı planlıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon