İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İEF’e onur konuğu olarak katılacak

İzmir’in 88 yıllık değeri, Türkiye’nin en köklü fuarı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 6 – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında yüz binleri ağırlamaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen 88. İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl tarihinde ilk kez İstanbul’u “Onur Konuğu İl” olarak ağırlayacak.

Yayınlanma: 27.08.2019 - 12:06
Abone Ol google-news


İzmir İş Günleri ile yurt dışından gelecek heyetler, yeni iş bağlantılarını İzmir Enternasyonal Fuarı bünyesinde kurma imkanı yakalayacak. İzmir konser, tiyatro, söyleşi, sinema gibi etkinliklerle 10 gün boyunca kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olacak. Çin Halk Cumhuriyeti, kendine özgü kültürel değerlerini Kültürpark 2 numaralı holde yer alacak standında sergileyecek. Hindistan ise Hol 1/A’da yer alacak. “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” ana temasıyla EXPO 2023’e hazırlanan Kahramanmaraş da çeşitli etkinliklerle İEF’ye renk katacak.

İstanbul ilk kez Onur Konuğu olacak

Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan İstanbul, 88 yıllık İEF’de ilk kez Onur Konuğu İl olarak yer alacak. İstanbul, kentin güzelliklerini, kültürünü ve ekonomik faaliyetlerini İzmir Enternasyonel Fuarı’na gelen binlerle buluşturacak. İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte açılışa katılacak.  İstanbul’la birlikte Çin Halk Cumhuriyeti partner ülke, Hindistan Cumhuriyeti odak ülke ve Kahramanmaraş’ın onur konuğu il olarak üst düzeyde temsil edilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler