İstanbul'daki ünlü mekanda tecavüz girişimi skandalı
İstanbul'un popüler eğlence mekanlarından birinin tuvaletinde tecavüz girişimi gerçekleşti. Söz konusu mekanın Bebek'teki Lucca olduğu öğrenildi. Mekandan olayı doğrulayan bir açıklama yapılarak, "İddia edilen olay iki çalışanımız arasındadır. Bazı haberlerde geçtiği gibi müşterimizle ilgili bir durum söz konusu değildir" denildi.

İstanbul’un ünlü mekanlarından birinde skandal bir olay yaşandı. İddiaya göre, geçen hafta arkadaşlarıyla birlikte Bebek Lucca’ya giden bir kadına, mekanın işletmecisi A.İ tarafından tecavüz girişiminde bulunuldu, işletmeci genç kadını lavabodan çıkarken sıkıştırdı ve onu içeriye atıp kapıyı da kilitledi.
Sözcü'den Ünal Demirkaya'nın haberine göre, Lucca'nın halkla ilişkiler bölümünden konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada tecavüz girişimi doğrulanırken, saldırının bir müşteriye değil kadın çalışana karşı gerçekleştirildiği ifade edildi.
İSİM VERDİ
Gazeteci Makbule Cengiz ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Cengiz, o mekanın isminin "Lucca" adlı bir bar olduğunu belirterek, "Adını yazamadığınız Bebek’teki o ünlü mekan “Lucca” olmalı! İşletmecisi Alper İri’den mi bahsediyorsunuz? Bu haberlerde mekan ve tecavüzcü adını açık açık yazacaksınız ki herkes bilecek gitmeyecek! Sadece lüks olduğu için bir mekana girebilmek adına bu şahısları adam ediyorsunuz!" diye ifade etti.
YAZILI AÇIKLAMA GELDİ
İşte söz konusu tecavüz girişimi haberiyle ilgili yapılan o açıklama:
“Söz konusu iddia ile ilgili gerekli önlemler olay anında alınmıştır. İddia edilen olay iki çalışanımız arasındadır. Bazı haberlerde geçtiği gibi müşterimizle ilgili bir durum söz konusu değildir.
Konuyu haber aldığımız zaman derhal suça konu eylemi gerçekleştirdiği iddia olunan çalışanımız işletmemizdeki görevinden geçici olarak uzaklaştırılmış, ardından konuyla ilgili olarak noter kanalı ile savunması istenmiş, savunmasını sunmadığından dolayı da iş akdinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.
İddia olunan olayın mağduru konumundaki kadın personelimiz işletmemizdeki görevine devam etmektedir. Biz iş yeri olarak üzerimize düşen gerekli önemleri aldık. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştur. Olay şu an yargıya intikal ettiğinden dolayı gelişmeleri takip edip, önümüzdeki günlerde kamuoyuna bilgi vereceğiz.
Video Haberler
-
Paraşütüne binen anne ve 2 çocuğu havada askıda kaldı
-
'Saray'a yönelince ortaya çıktı'
-
İstanbul'da uyuşturucu baskını: Evini seraya çevirmiş
-
İmza atan Okan Buruk'tan samimi açıklamalar!
-
'O paraları Türkiye’ye getireceğiz'
-
'Zaman zaman sohbetlerinde bulunurduk'
-
İmamoğlu'ndan, İstanbullulara 'İstanbul Senin' çağrısı
-
'Şeytanın aklına gelmeyecek hesaplar'
-
Marmaris’ten yürek yakan görüntüler
-
Bu da peruklu hırsız
En Çok Okunan Haberler
-
AKP'nin oy oranında sert düşüş!
-
Bakan Bilgin'den ara zam açıklaması
-
Peker'den Ağar hakkında yeni iddialar
-
Kim hangi koltuğa oturacak?
-
Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalında yeni gelişme
-
'Şiddetli olacağı tahmin edilmektedir'
-
'Şeytanın aklına gelmeyecek hesaplar'
-
Kim hangi koltuğa oturacak
-
BDDK'den TL ticari kredi kullanımında yeni koşul
-
Meteoroloji'den 61 il için sağanak yağış uyarısı