İtalyan yiyecek içecek devi İstanbul'da

İtalyan yiyecek içecek endüstrisinin lideri, televizyonculuk, yayıncılık, yemek okulları ve derecelendirme alanlarındaki uluslar arası disiplinleri ile tanınan, Gambero Rosso, Dünya Turu kapsamında Türkiye’ye geldi.

İtalyan yiyecek içecek devi İstanbul'da
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 03.12.2014 - 20:56

İtalyan medya ve gıda sektörünün lider markalarından Gambero Rosso, Osaka’dan sonra  Dünya Turu'nun önemli bir halkası olan İstanbul Organizasyonu'nu 2 Aralık’ta Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirdi. İtalya’dan, 64 önemli içecek markası üreticisinin ürünleriyle yer aldığı davet, içecekleri deneyimlemek ve üreticileriyle sohbet edebilmek için çok önemli bir fırsat olarak değerlendirildi. Gambero Rosso’nun organizasyonu, Türk ve İtalyan yiyecek-içecek sektörünün önde gelenlerini buluştururken, iş, sanat ve cemiyet hayatının da seçkin isimlerini de bir araya getirdi. Televizyon, yayıncılık, akademik programlar ve tüm yiyecek-içecek endüstrisi faaliyetlerinde Gambero  Rosso’nun Türkiye temsilciliğini yürüten CCC-Istanbul firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Uçkun, Gambero Rosso CEO’su Luigi Salerno ve Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Tiina Eriksson,  Türk ve İtalyan yemek zevklerinin Akdenizli olmanın etkisiyle birbirlerine çok benzediğini, bunun ilk  adımı olarak da yemek okullarının birinci halkasını USLA Yemek Akademisi ile işbirliği içerisinde Şubat
ayında başlatacaklarını ifade ettiler.

USLA Yönetim Kurulu Başkanı Korkut Anıç, bu işbirliği ile Türkiye’deki yemek meraklıları ve şeflerin
İtalyan mutfağı hakkındaki akademik programlar ve eğitimler aracılığıyla kaynağından bilgiler ve
İtalyan Şeflerin katılımı ile İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaşmış şefler yetiştirileceğini belirtti.

GAMBERO ROSSO HAKKINDA

Gambero Rosso, İtalya'da yemek ve damak tadı alanında; televizyon, yayıncılık, mutfak eğitim
disiplinlerinin yanı sıra İtalyan gıda ve içecek sektöründeki derecelendirme kurumu olması itibarıyla
uzun yıllardan bu yana “culinary” alanında liderlik görevini üstlenmiştir. İtalya’ya ait mutfak
meraklıları, şefler, otel, restoran, kafeler ve tüm endüstri paydaşları için dünyadaki en önemli
referans kaynaklarından birisidir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler