Janoska Biraderler salonu neşelendirdi

CRR Konser Salonu, bomba gibi konserlerle müzikseverlerin uğrak noktası oldu, hatta “o kadar iyi topluluklar geliyor ki, gitmeye yetişemiyoruz” diye şikâyetler duymaya başladım.

Yayınlanma: 25.12.2019 - 02:00
Janoska Biraderler salonu neşelendirdi
Abone Ol google-news

Önceki akşam “Şefin Tavsiyesi” kapsamında “Janoska Ensemble”yi dinlemeye gittim. Dört kişilik toplulukta üçü kardeş, biri de enişte! O da kız kardeşle evlenmiş çünkü. Biri piyano, biri keman, biri kontrbas çalarken biri de kemanını mandolin gibi çalıyor, müzikten daha iyi anlayanlar beni bağışlasın! Macar asıllı müzisyenlerin programı “Strauss’tan Beatles’a bir mönü” idi ama bana kalırsa “Ne vereyim abime?” tarzında bir potpori, gece “İzmir’in dağlarında” ile bittiğine göre! Yanlış hatırlamıyorsam, bundan önceki gelişlerinde “Üsküdar’a Gideriken” ile final yapmışlardı! O zaman “Atı alan Üsküdar’a geçmiş idi!” 

Arasız bir saat süren konserde sanatçılar tek tek solo da yapıyor ve hatta göbekli hallerinden beklenmeyecek bir performansla birkaç dans figürü bile sergiliyor. Tam eğlencelik, ev ahalisiyle gidilip keyif alınacak bir konser, sıkı müzikseverlerin burun kıvıracağı cinsten.

Ben size yeni sezon için yeni genel müdür ve şef Cem Mansur’un yakınlarından duyduğumu aktarayım, pek geniş olan ve şimdiki haliyle bomboş duran fuayede, işten çıkıp 20.00’deki konsere yetişmek için aç biilaç gelecek olanlara atıştırmalık bir büfe hazırlanması da projeler arasında imiş. Ki çok iyi olur, hatta burada cd ve plak satışı da yapılırdı bir zamanlar, o da yeniden başlasa diye bekleyenler var. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler