Kadıköy’de Kış Sanat Festivali

Türkiye Gençlik Akademisi, Kadıköy Belediyesi desteğiyle sanatla sosyal sorumluluğu birleştiren Kış Sanat Festivali’ni başlatıyor.

Yayınlanma: 06.02.2019 - 23:08
Abone Ol google-news

9 -10 Şubat tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan festivalin gelirleri Türkiye Gençlik Akademisi’nin yürüttüğü Hayat Ağacı projesi kapsamında robotik kodlama ve yazılım sınıflarının açılması amacıyla kullanılacak ve biletlere Mobilet.com üzerinden erişim sağlanabilecek.

2 günlük program
Festival programının ilk gününde saat 14.00’te başlayacak radyocu Ali Bilal Bal söyleşisinin ardından Bulut Fabrikası tiyatro oyunu ve Yasemin Şefik stand-up gösterisi sahnede olacak. Günün kapanışında ise rock müzik grubu Sarmaşık ve Melis Danişmend konser verecek. Yine ilk gün sahne programlarının yanında tango, seramik ve yaratıcı drama atölyeleri yer alıyor. İkinci gün ise saat 14.00’te Ercan Kesal söyleşisiyle başlayacak, Tiyatro Mundus’un “Dört Mevsim oyunu” ile devam edecek. Ardından “Saman Alevi” tiyatro oyunu sahnelenecek. Festivalin kapanışında C Blok adlı müzik grubunun ardından Birkan Nasuhoğlu sahne alacak. İkinci gün sahne programlarına Balfolk Dans Atölyesi, Mandala Yapım Atölyesi ve Yaratıcı Drama Atölyesi eşlik edecek. Etkinliklere katılım ücretsiz. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler