Kağıthane Tünel'de bomba paniği
Kağıthane Tünel'i Bomonti Kağıthane istikametine şüpheli paket incelemesi nedeniyle trafiğe kapatıldı.
Şişli'de Bomonti-Kağıthane Tüneli'ne bırakılan şüpheli kutu nedeniyle tünel araç trafiğine kapatıldı. Fünye ile patlatılan kutu boş çıkarken, tünel yeniden trafiğe açıldı.
Olay, saat 18.00 sıralarında Bomonti-Kağıthane Tüneli'nde meydana geldi. Aracıyla seyir halinde olan bir sürücü tünelin içinde kutu görerek durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı; tüneli Kağıthane istikametine araç trafiğine kapattı.
Olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis kutuyu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Kutunun boş olduğu belirlendi. Tünel yaklaşık bir saat sonra yeniden araç trafiğine açıldı.
Video Haberler
-
'Gençlerimizi cemaatlere peşkeş çekiyor'
-
AKP’li üyeden AKP’li belediye başkanına sert sözler
-
Bozuk yolları çiçek ekerek protesto ettiler
-
Kartal'da apartmanda çökme
-
Çiftçi sayısı azaldı, borç miktarı arttı
-
'Herkes ayağa kalksın'
-
İzmir sahili yeşile büründü: 'Temmuzda görmek şaşırtıcı'
-
OSB’de korkutan doğalgaz patlaması
-
İzmir’de iki orman yangını
-
Pervin Buldan: 'Köprü olmayacağız'
En Çok Okunan Haberler
-
Nevşin Mengü, Cem Küçük’ün 'kaset' tehdidini anlattı
-
Erdoğan'ın konuşmasındaki hatanın faturası kesildi
-
Erdoğan mitingini iptal etti
-
'Artık bu şehirde yeri yoktur'
-
Eski AKP'liler: 'İpin ucu artık kaçmış'
-
'Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti'
-
Ünlü ekonomistten endişelendiren dolar tahmini
-
İstanbul’da yasak kararı!
-
D. Kiev-Fenerbahçe maçını yönetecek hakem belli oldu!
-
Valilik açıkladı: Sokağa çıkma yasağı