Kale yine Volkan’ın

Volkan hazırlık maçlarında gösterdiği performansla tam not aldı

Yayınlanma: 25.07.2015 - 07:00
Abone Ol google-news

Volkan Demirel, geride bıraktığımız sezonu kötü geçirmişti. Yedeği Mert Günok da yine öyle. Sezon bitimiyle birlikte yönetim takım içinde değişim kararı aldı ve işe öncelikle kalecilerden başladı. Hem Volkan hem de Mert’e gönderilecek gözüyle bakılıyordu. Mert görüşmeye çağrıldı. İstekleri soruldu, Günok sıraladı. Yönetim yanaşmadı ve böylece yollar ayrıldı. Bu arada Aziz Yıldırım’ın yabancı kaleci istediğini öğrendik. Birçok isim ile temasa geçildi. Volkan için kalsın diyenlerin sayısı çoğunlukta olunca tecrübeli kalecinin gönderilmesinden vazgeçildi. Volkan kazanılmak isteniyordu açıkçası. Çünkü kendisi Türkiye’nin en iyi kalecilerinden. Aradan zaman geçti. O, şu, bu derken Porto’nun kalecisi Fabiano’da karar kılındı. Fabiano’nun gelişiyle birlikte Volkan için yedek kulübesi yolu göründü haberleri çıkmaya başladı. Fabiano’nun birkaç maçını izlemiştim. Çok ahım şahım birine benzemiyordu. Diğer taraftan da Volkan öyle hırslı çalışıyordu ki geçen yıl aklın neredeydi sorusunu sormak geçti aklımdan. Hazırlık döneminin başlamasıyla birlikte Volkan Demirel adeta başka bir kimliğe büründü.

Eski günlerine döndü

Sergilediği performansla eski günlerine döndüğünün mesajını yönetim ve teknik heyete veren Volkan, ilk 11’deki yerini yine sağlama aldı. Olympiakos maçında teknik direktör Vitor Pereira bütün oyuncuları değiştirirken bir tek Volkan Demirel’i 90 dakikada sahada tutmuştu. Milli file bekçisi Pereira’nın ‘1 numara’sı oldu artık. Bu, şu demek oluyor Shakhtar Donetsk’le yapılacak Devler Ligi 3. ön eleme turu maçında kale Fabiano’ya değil Volkan’a emanet olacak.

van Persie belirsizliği

Fenerbahçe, Robin van Persie’yi Shakhtar Donetsk’e karşı oynatmanın planlarını yapıyor. Hollandalı yıldız, bireysel antrenman programını tamamladı ve takımla çalışmalara başlamak için hazır durumda. Adı UEFA’ya gönderilen listede yer alan Hollandalı golcünün kritik Shakhtar eşleşmesinde forma giyip giyemeyeceği bugün sağlık ekibi tarafından yapılacak testler sonucu belli olacak.

Divan bugün toplanıyor

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Temmuz ayı olağan toplantısı bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantı saat 10.30’da başlayacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Divan Kurulu’na katılması bekleniyor. Toplantıda gündem okunduktan sonra yönetimin, branşlardaki son gelişmeler ve 1 Milyon Üye projesi ile ilgili olarak üyeleri bilgilendireceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler