Kamyon altında can pazarı

MALTEPE'de torunuyla pazar alışverişine giden kadın karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonun altında kaldı. Kadına yardım etmek için çevredekiler seferler olurken şoka giren kamyon sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 13.08.2015 - 15:58
Abone Ol google-news

Kaza saat 11.45 sıralarında Küçükyalı Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Melike Calap (60), 3 yaşındaki torunu ile birlikte semt pazarına gitmek için caddede karşıdan karşıya geçmek istedi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Calap'a, Kadıköy istikametine seyreden Ramazan Ercan yönetimindeki hafriyat kamyonu çarptı. Lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulan kadın aracın altında sıkıştı. Bebek arabasındaki torunu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadını sıkıştığı yerden kurtardı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Melike Calap'ın hayati tehlikesin bulunmadığı öğrenildi.Torunu ise komşuları tarafından ailesine verildiği öğrenildi

SÜRÜCÜ ŞOKA GİRDİ

Kaza sonrası gördüğü manzara karşısında sürücü Ramazan Ercan şoka girdi. Gözyaşlarını tutamayan sürücü çağrılan ambulansla hastaneye kaldrıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler