Kanser hastası oğlunu 'acı çekmesin' diye öldüren baba tutuklandı

Bağırsak kanseri olan ve "Çok acı çekiyorum, beni öldürün" diye yalvaran oğlu 23 yaşındaki F.B.'yi başına 2 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alın İzmit belediye işçisi S. B., tutuklandı.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 13:56
Abone Ol google-news

Olay dün gece İzmit Erenler Mahallesi Cedit Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre bağırsak kanseri olan F.B. acı içerisinde kıvranırken, "Beni vurun, çok acı çekiyorum" diyerek anne ve babasına yalvardı. S.B., oğlunun acı çekmesine dayanamayarak tabanca ile başına doğru 2 el ateş etti.

S. B. daha sonra telefonla yakınlarını arayarak olay hakkında bilgi verdi. İhbar üzerine sevk edilen 112 Acil ekibi, F.B.'nin öldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan inceleme ardından F.B.'nin cenazesi morga kaldırıldı. Gözaltına alınan S. B. kanser olan oğlunun daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü çok üzgün olduğunu söyledi.

Kolon kanseri olan oğlunun daha fazla acı çekmesine dayanamayarak öldürdüğü iddia edilen S.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

S.B.'inin oğlunu ruhsatsız tabancası ile öldürdüğü, oğlu Fatih'in tedavisi süreci içerisinde yaşadığı psikolojik çöküntü nedeniyle tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi.

Çıkarıldığı mahkemedeki ifadesinde S.B.'inin mahkemedeki ifadesinde acı çeken oğlunun kendisini öldürmesini istediğini söyledi. Yetkililer, acı çeken F.B.'nin babasından bir bakıma ötanazi istediğini söylediler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler