Kartal bildiğiniz gibi

Beşiktaş, bu sezon İnönü'de dolu tribünler önünde oynadığı ilk maçta da 'puan saçma' alışkanlığını sürdürdü. Etkili oynamasına, sayısısız pozisyona girmesine ve taraftarının müthiş desteğine rağmen gol bulamayan Siyah-Beyazlı ekip, Gaziantepspor'a da puan kaptırdı: 0-0.

Yayınlanma: 28.08.2009 - 18:06
Abone Ol google-news

Hem Turkcell Süper Lig’in hem de Fortis Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Beşiktaş’ın yeni sezondaki kötü gidişi İnönü’de Gaziantepspor önünde de sürdü… Sezona Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile (1-1) başladıktan sonra İnönü’deki seyircisiz maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup edip, geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Siyah-Beyazlı ekip, puan kaybetme alışkanlığını bu hafta da sürdürdü.

Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarının müthiş desteği altında çıktığı maçın ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkan, üstünlüğünü kabul ettiren Beşiktaş, aradığı golü bir türlü bulamadı. Kartal’ın çok adamla ileri çıkmasını fırsat bilip kontrataklarla etkili olmaya çalışan Gaziantepspor da son vuruşlarda etkisiz olunca ilk yarı golsüz sona erdi.
 
Biraz daha dengeli geçen ikinci devrenin ilk bölümlerinin ardından yeniden üstünlüğünü hissettiren Beşiktaş, çok sayıda pozisyonda ofsaytta kalan Nihat, Holosko, Tello ve Ernst ile yüklendi. Geride kalan 3 haftada olduğu gibi maestro ve son vuruşlarda etkili olacak bir oyuncunun sıkıntısını yaşayan Siyah-Beyazlı ekibe, Ernst ve Fink’in uzaktan şutları da teselli olmadı. Uzatma bölümlerinde (7 dakika) oyunu tamamen Gaziantepspor ceza alanı önüne yıkan Kartal, Ekrem’in üst direkte patlayan şutunda da çerçeveyi bulamayınca sezonun 4. haftasında 3. puan kaybını yaşadı.

Beşiktaş’ın başında kredisini tüketmeye başlayan teknik direktor Mustafa Denizli, sahanın en iyilerinden Ernst’i kenara alıp, yerine Uğur’u sahaya sürünce taraftarın tepkisi ile karşılaştı.

FOTOĞRAF GALERİSİ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler