Kartal: Daha agresif olmalıyız

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor beraberliği sonrasında taraftardan özür dilerken, üstü kapalı hataları eleştirdi, şampiyonluk iddialarını anlattı.

Yayınlanma: 30.11.2014 - 22:58
Abone Ol google-news

İşte İsmail Kartal'ın yayıncı kuruluşla yaptığı açıklamalar

"İyi başladık ama Eskişehirspor'un önemli kontrakları vardı, böyle olacağını da tahmin etmiştik. İyi mücadele ettik, kazanmak istiyoruk kazanamadık ama kaybedebilirdik de. İyi bir mücadele oldu, 3 puanı çok istedik ama olmadı, taraftarımızdan özür diliyoruz. Daha etkili, daha agresif olmalıyız, futbolun 90 dakika olduğunu unutmadan oynamalıyız. Bir ara oyundan düşüşler oldu, bunun bilincindeyiz, bu akşamdan dersler çıkaracağız. Nasıl ki bundan önce 4 puan geri düşüp lider olduysak, bundan sonra da çalışıp liderlik için savaşacağız, yine şampiyon olmak için mücadele edeceğiz"

"Bir an önce kazanma adına oyuncularım zaman zaman risk aldılar. Eskişehirspor'u da yabana atmamak lazım. İyi bir takım ve bize karşı da iyi oynadılar. Bunlar futbolun içinde var, lig uzun maraton, önümüze bakacağız"

"En azından iç sahada kaybetmeme serisinin sürmesi güzel bir şey, mağlup da olabilirdik ama 1 puan önemli bir ışık verecek, moral olacak, avantaj olacak... Oyuncularımı tebrik ediyorum..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon