Kılıçdaroğlu: Yoksulu unuttular artık, klozeti bile altın kaplama

CHP lideri Kılıçdaroğlu Kütahya'da halka seslendi: Ankara’daki beyler insanı unuttu, yoksulu unuttu, emekçiyi unuttu, çalışanı unuttu...

Yayınlanma: 29.05.2015 - 14:45
Abone Ol google-news

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya'da halka seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

- Senin için asgari üzreti 1500 lira yapacağım. 'Bu para verilemez diye' itiraz ediyorlar. Sen anlamazsın. Artık altın klozet kullanıyorsun.

-Çatlasalar da patlasalar da bu parayı vereceğiz.

-Konya'da ki, Diyarbakır, Hakkari'de ki bütün arkadaşlarım duysun. Bunlar farklı bir kesimin partisi artık. Sadece kendi ceplerini, yandaşlarını düşünüyorlar.

-4 yıl içinde yoksulluğu bitireceğim. Sözümün arkasında duracağım. Ankara’daki beyler insanı unuttu, yoksulu unuttu, emekçiyi unuttu, çalışanı unuttu.

-Komşunuzu da razı edeceksiniz. 13 yılda 17 milyon yoksul yarattılar. 2 milyon Suriyelimiz var.

-Memura gelince para yok. Suriyelilere gelince 5 buçuk milyar dolar harcadıklarını söylüyorlar.

-Diyebilirsiniz 'İktidar bize yol yaptı'. E bütün hükümetler yapıyor. Bir hükümetin varlık nedeni vatandaşını, emeklisini rahat ettirmektir. 

- Bakın anneler sizi baştacı ediyorum. 4 yıl içinde hiçbir anne ben yoksulum, ben çocuklarımı besleyecek gıda bulamıyorum' demiyecek. Sözüm sözdür.

-Ben işsizliğin, yoksulluğun ne olduğunu bilirim. Benim köşeyi dönme gibi bir niyetim yok. Benim tek amacım vatandaş zengin olsun.

-Herkes duysun, CHP iktidarında hiç kimsenin inancıyla, hiç kimsenin kimliğiyle, hiç kimsenin yaşam tarzıyla asla ve asla siyaset yapmayacağız. Tüm insanlarımızı kucaklayacağız. Benim derdim bu ülkede yoksulluk olmasın, benim derdim bu ülkede işsizlik olmasın, benim derdim emekli olan vatandaşlarımızın huzuriçinde emekliliğini yaşasın.

-Benim bakanlarımın önünde ayakkabı kutuları olmayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler