Kılıçdaroğlu'nu askeri törenle karşılayan komutana 'uyarı' cezası
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu Bandırma 6. Ana Jet Üssü'nde askeri törenle karşıladığı için hakkında soruşturma açılan üs komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer'e 'uyarı' cezası verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum kampanyası sırasında Balıkesir'de Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda askeri törenle karşılanması ile ilgili soruşturma tamamlandı.
Üs komutanı Tuğgeneral Ahmet Biçer hakkındaki soruşturmayı bizzat Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı yürüttü ve hazırladığı raporu Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a sundu.
Raporda, Kılıçdaroğlu'nun tören mangasıyla karşılanmasında kasıt olmadığı ancak kusur bulunduğu değerlendirildi. Tuğgeneral Biçer'e en hafif disiplin cezası olan ''uyarı'' cezası verildi.

En Çok Okunan Haberler
-
Gül'ün 'İmamoğlu' tepkisi rahatsız etti
-
İstanbul'da yeni miting adresi belli oldu
-
'Tüm Türkiye’ye ilan ve ifşa ederiz ki...'
-
'İmamoğlu cezaevinde tutulmaya devam ederse…’
-
İstanbul'da '1 Mayıs' operasyonu
-
Muhaliflere 'suikast' tehdidinde bulunmuştu
-
25 kişi hakkında iddianame hazırlandı
-
BTP kongresi yaptırılmadı: Ayrıntılara Cumhuriyet ulaştı
-
Peker Açıkalın'dan hayranlarını korkutan paylaşım!
-
Yeni liste yayımlandı! Bakanlık marka marka ifşa etti