Kız kaçırma kavgası kanlı bitti

Batman'da akraba 'Şeker', 'Kaya' ve 'Topik' aileleri arasında kız kaçırma konusunda, gece yarısı çıkan ve pompalı tüfek, bıçak ve satırların kullanıldığı kavgada, 38 yaşındaki Kemal Kaya öldü, 4 kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 24.08.2015 - 14:33
Abone Ol google-news

Olay, merkez Bağlar Mahallesi Abdulkadir Geylani Caddesi'nde gece yarısı meydana geldi. 3 yıl önce amcasının oğlu ile evlenmeyi reddeden Rojda Şeker, sevdiği Ekrem Kaya ile kaçarak İstanbul'a yerleşti. 3 yıl aradan sonra Batman'a dönüş yapan çift, hayatlarına burada devam etti.

Dün saat 22.30 sıralarında, Rojda Şeker'in akrabası Topik ve Kaya aileleri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek, bıçak, satır ve sopaların konuştuğu kavgada, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Kemal Kaya, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Salih Kaya, İsa Kaya, İbrahim Topik ve Saime Kaya olmak üzere 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sırasında bazı evlerin demir kapıları pompalı tüfekten ateş edilerek delik deşik oldu. Mahalle sakinleri, silahların peş peşe patlaması nedeniyle korku ve paniğe kapıldıklarını söyledi.

Olayda yaşamını yitiren Kemal Kaya, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde toprağa verilirken, yakınları Batman merkez Bağlar Mahallesi'ndeki evinin önünde kurduğu çadırda taziyeleri kabul etmeye başladı. Polis, olaya karıştıkları gerekçesiyle 3 kişiyi gözaltına alırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler