Kızıl saçlı kadınlar daha ateşli

Saçlarınız en belirgin özelliğinizdir ve bu konu sürekli aklınızı kurcalar. Sürekli saçınızda değişiklikler yapmanıza rağmen hala sizin için en uygun stili bulamıyor olabilirsiniz.

Yayınlanma: 02.05.2010 - 10:10
Abone Ol google-news

Saçlarınızın parlaklığı, rengi ve bunun gibi  özellikler  sağlığınızı gösteren bir barometre olabilir. 
 

Kızılsanız...

Mynet'in haberine göre kızıl saçlılar ağız ve  diş sağlıklarına daha dikkat etmelilerdir. Kızıllar esmer ve sarışınlara oranla daha çok meyve suyu içebilirler.  Araştırmalara göre kızıl saçlıların hastalıkları daha kolay atlattığı ortaya çıkmış. Kızıl  saçlıların  ayrıca, cinsel yaşamları esmer ve sarışınlara göre daha ateşli ve tutkulu oluyor.  
 

Sarışınsanız...

Sarışınların gözleri esmer ve kızallara göre daha hassas, bu nedenle gözlerine daha dikkat etmeliler. Sarışınların yaşa bağlı makula dejenerasyonu (YBMD) riski daha fazla. Makular dejenerasyon tam bir körlüğe yol açmaz, ancak yakın çalışmayı ve okumayı çeşitli optik yardımcı cihazlar olmadan imkânsız hale getirebilir. Ispanak, kavun ve bezelye de bulunan lutein ve zeaksantin makular dejenerasyonu önleyebilir.

Sarışınların direkt güneş ışığına maruz kaldıkları zamanlarda  mutlaka  şapka giymeleri gerekiyor..
 

Esmerseniz...

Esmer bayanların saçları kızıl ve sarışınlara göre daha fazla dökülür. Koyu renkli saçlar genellikle daha kalın tellidir. Bu yüzden döküldüklerinde daha belirgin lekeler de bırakırlar. Araştırmalara göre C vitaminin bu durumu azalttığı ortaya çıkmış.
 

Erkekler sarışın mı sever?

Etkileyici bir sonuçta erkeklerin kızı, sarışın esmer tercihiyle ilgili! Erkekler genellikle sarışınları mı tercih ederler? Hayır. Konu uzun ilişkiler olduğunda sarışınlar pek tercih edilmez.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler