'Kızım nereye gidiyorsun...'

Samsun'da, çalıştığı hastanede uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'in cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Yayınlanma: 20.11.2015 - 15:46
Abone Ol google-news

Dağdemir'in (49) cenazesi, İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi'ndeki çalıştığı özel hastanenin bahçesinde düzenlenen törenin ardından Büyük Cami'ye getirildi.

Burada tabutun yanına gelen Aynur Dağdemir'in ikiz kızları Başak ve Tuğçe'nin zorlukla ayakta durdukları görüldü. Cuma vakti kılınan cenaze namazından sonra Dağdemir'in tabutu cenaze aracına konuldu. Bu sırada Aynur Dağdemir'in annesi Aysel Gölpınar, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Aysel Gölpınar, "Kızım ben seni çiçek satarak büyütüp okuttum. Nereye gidiyorsun" diye ağıt yaktı. Dağdemir'in cenazesi, daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.



Samsun'da dün, Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Yusuf Demirbaş, araya giren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'i bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın 5'inci katına çıkarak pencereden atlamıştı. Demirbaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler