Kjaer Caner'le tartışmasını anlattı
Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Kjaer'in açıklamaları şu şekilde:
Gerçekten zorlu bir karşılaşmaydı bizim için. Bizi fazlasıyla zorladıklarını söyleyebilirim. Çok iyi defansif kurgusu olan bir takımdı Başakşehir. Bu adımı atıp galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Çok mutluyuz.
Futbol böyle bir oyun. Futbolda bazen tartışıp birbirimizi uyarmamız gerekebilir, saha içerisinde bunu yapıyoruz biz de. Hep sessiz kalamayız. Caner ile pozisyonu tartıştık çok önemli bir şey yok.
Gruptan çıkmak önemliydi. Bundan sonra keyfini yaşayarak devam etmek istiyoruz. Zorlu rakiplerin olması bizim için negatif değil. Ben bu yüzden futbol oynuyorum. Zorlu rakiplerle karşılaşıp futboldan keyif almaya çalışıyorum. Sabırsızlıkla şubat ayında oynayacağımız maçları bekliyorum.
Video Haberler
-
Bursa'da dev operasyon
-
Yaş çay alım kampanyası sorunlu başladı
-
İzmir'de orman yangını
-
Elif hemşirenin acı sonu
-
Antalya'da katliam: 2 çocuğunu öldürdü
-
'6 yaşındaki kızını bıçakla öldürdü' iddiası
-
Ölüme davetiye çıkaran yolculuk: Sürücüler müdahale etti
-
Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı!
-
Jandarmadan 'kumar' operasyonu
-
İstanbul'da feci kaza: Yaralılar var
En Çok Okunan Haberler
-
'Eğer o karar alınırsa AKP siyasetten silinir'
-
Sağlık Bakanlığı'ndan 'maymun çiçeği virüsü' açıklaması
-
'Çoğu miting olduğunu bilmiyordu'
-
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı
-
Yanlış kişiye ödeme yapan bankaya kötü haber
-
'Bu adamı kim terfi ettirdi?'
-
'Tam oradayız...'
-
'El sıkışmadı' iddiasına fotoğraflı yanıt geldi
-
Ehliyet ve pasaportta yeni dönem başlıyor!
-
Mbappe imzayı attı ortalık karıştı!